Over sparen

Boekt u uw zakenvlucht bij KLM, Air France of één van onze partners? Vermeld dan uw bluebiz-nummer en uw bedrijf verdient blue credits.
 

Meer rendement van uw zakenreizen

Blue credits sparen is heel eenvoudig. Geef bij het boeken van uw ticket het bluebiz-nummer van uw bedrijf op, of vraag uw reisagent het nummer in te vullen. Uw bedrijf ontvangt dan automatisch blue credits wanneer u met Air France, KLM of een programmapartner vliegt.

 

Eenvoudig sparen

U spaart blue credits op vluchten van Air France, KLM en Delta. U hoeft er alleen aan te denken om bij het boeken uw bluebiz-nummer te vermelden. U kunt blue credits tegelijk met Flying Blue Miles sparen, wat betekent dat niet alleen uw bedrijf profiteert, maar ook u en uw collega’s.

Blue credits sparen

 

Direct rendement

Nadat de vlucht is gemaakt, wordt het aantal gespaarde blue credits berekend en op het account van uw bedrijf bijgeschreven. Blue credits blijven ten minste twee volle kalenderjaren geldig en vervallen één keer per jaar op 31 december. Blue credits die in februari 2014 zijn gespaard, blijven dus geldig tot 31 december 2016.

 

Informatie voor reisagenten

Informeer uw reisagent over uw deelname aan bluebiz, dan bent u er zeker van dat uw bedrijf op elke vlucht die u boekt blue credits spaart.

Klik hier voor meer informatie