Over besteden

U kunt uw Blue Credits besteden aan gratis tickets bij vertrek vanuit Amsterdam. Dankzij ons gezamenlijke wereldwijde netwerk en onze gunstige vluchtschema’s zijn er talloze mogelijkheden om uw Blue Credits te besteden.
 

Blue Credits besteden aan gratis tickets

Aangezien elke Blue Credit gelijk is aan één eenheid van uw lokale valuta, kunt u eenvoudig uitrekenen hoeveel Blue Credits u voor een gratis ticket nodig heeft. Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld 1.060 Blue Credits gespaard dan kunt u een gratis ticket aanvragen met een maximale waarde van € 1.060,-. Stel dat u een retourvlucht Amsterdam-New York koopt ter waarde van € 1.000,- (inclusief belastingen), dan houdt u nog 60 Blue Credits op uw account over.
 

Tickets in alle tarief- en boekingsklassen naar alle bestemmingen

BlueBiz biedt u de flexibiliteit om uw Blue Credits in te wisselen voor elk type ticket dat door AIR FRANCE en KLM wordt aangeboden. U kunt kiezen uit alle tariefklassen en alle bestemmingen binnen ons wereldwijde netwerk die op onze BlueBiz-boekingspagina beschikbaar zijn. Op deze gratis tickets zijn de standaardvoorwaarden van het gekozen tarief van toepassing.

 

Blue Credits besteden aan extra opties

Gebruik uw Blue Credits om via ‘Mijn Reis’ extra opties te kopen, zoals extra bagage en stoel met meer comfort.

  • Log in met uw BlueBiz-gegevens. Als u al bent ingelogd met uw Flying Blue- of Mijn Reis-account, log dan eerst uit om opnieuw in te loggen met uw BlueBiz-gegevens.
  • Ga naar ‘Blue Credits besteden’ en dan naar ‘Extra opties toevoegen’
  • Klik op “besteed uw Blue Credits aan extra opties”
  • Log in in “Mijn Reis”
  • Voeg de gewenste extra optie toe aan uw reservering.
  • Ga verder naar de betaalpagina en kies voor de Blue Credits-betaaloptie. Als u genoeg Blue Credits in uw BlueBiz-account heeft, worden de opties toegevoegd aan uw reservering en ontvangt u een boekingsbevestiging. Op de betaalde opties zijn zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing van toepassing zoals weergegeven in Mijn Reis.

Besteed Blue Credits aan extra opties

 

Beveiliging

Ter beveiliging heeft alleen de aangewezen contactpersoon in uw bedrijf toegang tot uw BlueBiz-account. Deze contactpersoon kan te allen tijde online tickets aanvragen en het Blue Credit-account van uw bedrijf bekijken.