Teambuilding-activiteiten

Voor uw team, afdeling of relatie.

Teambuilding De Kookfabriek Amsterdam

115 Blue Credits - per persoon

Deze culinaire workshop daagt uw team uit een 4-gangen seizoensmenu op tafel te zetten. Maar niet zomaar, u kiest voor een opdracht die de prestatiedrang of juist creativiteit of beide prikkelt. Maak een plan van aanpak, evalueer met de chef en dan: koken. Uiteraard valt er genoeg te snoepen en zijn alle drankjes inclusief. Zo leert uw team gericht en op een leuke, smakelijke manier nog beter samenwerken.

Meer informatie
Reserveer Teambuilding Kookcompetitie
Reserveer Teambuilding Black Box
Reserveer Teambuilding Optima Forma

Rondvlucht Dakota DC-3

BlueBiz
Vanaf 190 Blue Credits per persoon

Een unieke ervaring, uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes of relatie-evenementen: stap aan boord van een Dakota en bekijk het mooie Nederlandse landschap vanuit de lucht. In dit klassieke toestel ervaart u zelf de nostalgie van het vliegen. Inclusief ‘Dakota Experience’.

Te reserveren m.i.v. zomerdienstregeling 2018

Workshop ‘Culinair Festijn’ in Librije’s Atelier

Bluebiz Webshop
165 Blue Credits per persoon

Het wordt puur genieten tijdens dit culinaire festijn. Een mooie gelegenheid voor teambuilding of netwerken met uw relaties. U start met een wijnproeverij onder leiding van Librije’s sommelier. Daarna bereidt u met uw gezelschap een viergangendiner in de kookschool Librije’s Atelier, waarna u aansluitend geniet van het diner met prachtige wijnen.

Meer informatie
Bestel

Genieten van een zelfbereid viergangen Librije-menu

Bluebiz Webshop
155 Blue Credits per persoon

Samen met uw collega’s of relaties regionale seizoensproducten bereiden tot een topmenu waar u samen van gaat genieten? De chef-kok van Librije’s Atelier vertelt u graag over de kennis en passie van de regionale kwekers, jagers, fokkers en vissers. Hun producten verwerkt u in een zelfbereid viergangenmenu om daar heerlijk van te genieten met bijpassende wijnen.

Meer informatie
Bestel

Flight Simulator

Flight simulation
Vanaf 130 Blue Credits per persoon

Altijd al zelf een vliegtuig willen besturen? Probeer het uit in de Flight Simulator in de oude verkeerstoren op Schiphol. Dé locatie voor een onvergetelijke dag met uw relaties of personeel. Kies uit drie arrangementen.
Meer informatie