Electronica

De focus op uw muziek – waar u ook bent, wat er ook gebeurt

KLM Powerbank

20 Blue Credits

Op een lange reis toch voldoende energie voor uw smartphone? De KLM Powerbank geeft u de mogelijkheid uw smartphone bij te tanken. Alleen een korte refill? Dan ziet u op de LED indicatoren exact hoeveel energie nog over is. Stroomvoorziening in de buurt? Dan laadt u via de USB-kabel de KLM Powerbank weer helemaal vol. Geleverd met een aantrekkelijke sleeve met KLM design.

Meer informatie
Bestel

ZENS Qi Draadloze powerbank

49 Blue Credits

Zonder stopcontact en zonder kabeltjes. Met de draadloze powerbank van ZENS laadt u overal eenvoudig uw smartphone op, ook onderweg en op reis. U legt uw telefoon op de powerbank en het laden begint direct. Tablet bijna leeg? Via de USB-aansluiting laadt de powerbank ook deze voor u op.

Meer informatie
Bestel ZENS Qi Draadloze powerbank

ZENS Draagbare audiospeaker/draadloze oplader

100 Blue Credits

Overal en altijd uw smartphone opladen. Terwijl u luistert naar uw favoriete muziek. Dat kan met de draagbare bluetooth audiospeaker met draadloze Qi-oplader van ZENS. Met een compact, ultradun en stijlvol design. Ideaal voor onderweg, handig en mooi op het werk en thuis. Let op: uw smarthone moet Qi-compatible zijn.

Meer informatie
Bestel ZENS Draagbare audiospeaker/draadloze oplader

JBL Reflect Mini bluetooth sporthoofdtelefoon

100 Blue Credits

Leverbaar vanaf eind januari 2017

Een uurtje hardlopen op zaterdag of een dagelijkse work-out in de sportschool. Muziek maakt elke sportieve prestatie aangenaam en inspirerend. De Reflect Mini sporthoofdtelefoon van JBL is daar helemaal op afgestemd: super lichtgewicht, water- en zweetbestendig, met ergonomische oordopjes die goed blijven zitten en een ingebouwde microfoon zodat u geen telefoontje hoeft te missen.

Meer informatie
Bestel JBL Reflect Mini bluetooth sporthoofdtelefoon

JBL Clip 2 draagbare bluetooth luidspreker

60 Blue Credits

Ultra-licht, ultra-robuust en ultra-krachtig. En volledig waterbestendig bovendien. De JBL Clip 2 biedt hoogwaardig luisterplezier op elke reis en elk avontuur, over land of op het water, tot wel acht uur lang. En met de speakerphone voert u overal duidelijke telefoongesprekken, zonder ruis of echo. U klikt de JBL Clip 2 eenvoudig vast aan uw kleding, koffer of backpack. Zo heeft u uw favoriete muziek altijd bij de hand.

Meer informatie
Bestel JBL Clip 2 draagbare bluetooth luidspreker

Philips izzy draadloze multiroom luidspreker

BB Web Shop
130 Blue Credits

Speel uw muziek af in iedere kamer met één druk op de knop van de izzy-luidspreker. Eenvoudig via Bluetooth en zonder installatie van router, wachtwoord of apps te gebruiken.
Meer informatie
Bestel

Nespresso Citiz&Milk

249 Blue Credits

Een espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato? Met de Nespresso Citiz&Milk serveert u elke koffiewens in een handomdraai: met de ingebouwde Aeroccino maakt u razendsnel warm of koud melkschuim of warme melk. Dankzij het nieuwe, aparte Aeroccino-onderstel neemt de vernieuwde Citiz&Milk aanzienlijk minder ruimte in dan zijn voorganger. En is het iconische design nóg eleganter.

Meer informatie
Bestel Nespresso Citiz&Milk

Set van 5 USB-sticks in de vorm van KLM vliegtuigstaart

BlueBiz Webshop
150 Blue Credits

Uw documenten vliegen moeiteloos met u mee op deze USB-stick in de vorm van een KLM vliegtuigstaart. Handig wanneer u op zakenreis alleen handbagage meeneemt. Al uw belangrijke documenten slaat u eenvoudig op, op deze 8 GB USB-stick.

Meer informatie
Bestel