Sports

Kyutec Abdominal Trainer

120 Blue Credits

Deze medisch goedgekeurde elektrische spierstimulatie-trainer traint uw buikspieren. Breng aan op de maag en ontspan met een boek of een film aan boord.

Meer informatie
Bestel

RS Sports Dipping Dumbbell 2kg

17 Blue Credits

Wie zich fit en vitaal voelt presteert beter op de werkvloer. Deze dumbbells kunnen daar bij helpen. Dankzij de anatomische vorm liggen ze lekker in de hand, en rollen ze niet weg. Zo staan ze garant voor een plezierige work-out. U kunt de dumbbells inzetten om aan alle spiergroepen te werken op een rustige, bewuste manier. En ze zijn ook goed te gebruiken tijdens aerobics of power walking.

Bestel
Meer informatie

RS Sports Ball

100 Blue Credits

Voelt u zich mentaal en fysiek goed? Het zorgt voor een betere concentratie en daardoor krijgt u meer gedaan op het werk. Met de Ball balanstrainer traint u – of uw collega’s of relaties – alle gewenste spiergroepen op een comfortabele manier. Bijvoorbeeld uw buik, rug, armen, schouders of benen. De Ball komt met een tubing set waar u nog meer oefeningen mee kunt doen.

Bestel
Meer informatie

KLM Golf Travel Cover

196 Blue Credits

Staat er een golftrip op de planning? Neem uw golfclubs moeiteloos mee in deze stijlvolle KLM travel cover. De travel cover biedt optimale bescherming aan uw hele set golfclubs, zodat deze niet beschadigen tijdens transport. Dankzij het stevige handvat en de verstevigde bodem met handige wieltjes vervoert u de travel cover comfortabel en eenvoudig. Uw golfaccessoires bewaart u in de handige opbergvakken.

Bestel
Meer informatie

Set met 3 originele KLM golfclub headcovers

75 Blue Credits

Deze originele headcovers beschermen uw golfclubs en voorkomen gerinkel in uw tas. Door het opvallende uiterlijk heeft u bovendien altijd een conversationstarter bij de hand, dat netwerkt nog eenvoudiger. De pompom headcovers ontvangt u in een set van 3: voor de driver, de fairway wood en de hybride golfclub.

Meer informatie
Bestel

TomTom Touch Fitness Tracker

150 Blue Credits

De TomTom Touch Fitness Tracker registreert 24/7 uw stappen, actieve tijd, aantal verbrande calorieën, afgelegde afstand en slaaptijd. Maar hij meet óók uw vetpercentage en spiermassa, let op uw hartslag en houdt in de sportmodus uw trainingen en workouts bij. En ondertussen mist u geen enkel bericht of oproepje van uw telefoon. Met een ultrastrak ontwerp en een stijlvolle band – in small of in large – voor een perfecte pasvorm.

Bestel Fitness Tracker small
Meer informatie

TomTom Adventurer GPS outdoorhorloge

300 Blue Credits

Hij won de IF Design Award 2017. Toch is de TomTom Adventurer meer dan alleen mooi. Véél meer. Met de speciale sportmodes – waarmee u uw prestaties heel precies bijhoudt én verbetert – haalt u alles uit uw outdooractiviteiten. De Adventurer registreert uw hartslag en de statistieken van hoogte, afstand in 3D, tempo en meer. Terwijl u geniet van uw favoriete muziek: de geïntegreerde muziekspeler biedt 3G ruimte.

Meer informatie
Bestel TomTom Adventurer Oranje

KLM sportarmband voor iPhone

KLM Bluebiz web shop

19 Blue Credits


Met een drukke baan is het belangrijk om fit te blijven. Deze KLM sportband voor uw iPhone maakt sporten nog leuker. Bevestig de sportband om uw arm en luister muziek, speel uw training af of houd uw prestaties bij.


Meer informatie
Bestel