Sports

Set met 3 originele KLM golfclub headcovers

75 Blue Credits

Deze originele headcovers beschermen uw golfclubs en voorkomen gerinkel in uw tas. Door het opvallende uiterlijk heeft u bovendien altijd een conversationstarter bij de hand, dat netwerkt nog eenvoudiger. De pompom headcovers ontvangt u in een set van 3: voor de driver, de fairway wood en de hybride golfclub.

Meer informatie
Bestel

TomTom Touch Fitness Tracker

150 Blue Credits

De TomTom Touch Fitness Tracker registreert 24/7 uw stappen, actieve tijd, aantal verbrande calorieën, afgelegde afstand en slaaptijd. Maar hij meet óók uw vetpercentage en spiermassa, let op uw hartslag en houdt in de sportmodus uw trainingen en workouts bij. En ondertussen mist u geen enkel bericht of oproepje van uw telefoon. Met een ultrastrak ontwerp en een stijlvolle band – in small of in large – voor een perfecte pasvorm.

Meer informatie
Bestel Fitness Tracker small
Bestel Fitness Tracker large

TomTom Golfer 2 GPS sporthorloge, large

250 Blue Credits

De TomTom Golfer 2 bevat informatie over greens en hindernissen van meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd. Zodat u altijd goed voorbereid de club ter hand neemt. De automatische scorekaart houdt de stand voor u bij. Met de automatische slagdetectie en analysefunctie verbetert u zichzelf telkens weer en tilt u uw golfspel elke ronde naar een steeds hoger niveau.

Meer informatie
Bestel

TomTom Adventurer GPS outdoorhorloge

300 Blue Credits

Hij won de IF Design Award 2017. Toch is de TomTom Adventurer meer dan alleen mooi. Véél meer. Met de speciale sportmodes – waarmee u uw prestaties heel precies bijhoudt én verbetert – haalt u alles uit uw outdooractiviteiten. De Adventurer registreert uw hartslag en de statistieken van hoogte, afstand in 3D, tempo en meer. Terwijl u geniet van uw favoriete muziek: de geïntegreerde muziekspeler biedt 3G ruimte.

Meer informatie
Bestel TomTom Adventurer Zwart
Bestel TomTom Adventurer Oranje

KLM Wilson Golfballen - 4 sets van 3 ballen

52 Blue Credits

Business met pleasure combineren op de green? Verras uw zakenrelaties met deze speciale KLM en SkyTeam versie van de Titanium Wilson golfbal. Hiermee slaat u vanaf de tee eenvoudig lange afstanden. Terwijl u op de green veel controle heeft. Dat maakt deze 2 piece bal ideaal voor de beginnende golfer en bij een hoge handicap.

Meer informatie
Bestel

KLM sportarmband voor iPhone

KLM Bluebiz web shop

19 Blue Credits


Met een drukke baan is het belangrijk om fit te blijven. Deze KLM sportband voor uw iPhone maakt sporten nog leuker. Bevestig de sportband om uw arm en luister muziek, speel uw training af of houd uw prestaties bij.


Meer informatie
Bestel