KLM Health Services

KLM Health Services is de specialist op het gebied van reizen en gezondheid.
 

Vaccinaties, medische keuringen en apotheek

KLM Health Services is specialist op het gebied van werken, reizen en gezondheid en zet haar internationale expertise en ervaring in voor zakelijke en particuliere klanten die actief, productief en vitaal (willen) zijn en blijven.

Vanuit de ervaring van KLM Health Services op het gebied van gezondheidsrisico’s voor, tijdens en na het reizen neemt KLM Health Services u de zorgverlening in het buitenland uit handen. In geval van medische problemen heeft KLM Health Services één centraal aanspreekpunt voor advies en vragen.
 
Voorbereid op reis
U kunt in Nederland bij vier gespecialiseerde Travel Clinics van KLM Health Services terecht voor actuele gezondheidsinformatie, vaccinaties, medicatie (o.a. malariaprofylaxe) en reisartikelen. Bezoek de KLM Health Services website voor het maken van een online afspraak, de openingstijden van de Travel Clinics of het laatste nieuws.

Medische keuringen
KLM Health Services verzorgt al ruim 80 jaar medische keuringen voor het (internationale) bedrijfsleven én particulieren. Naast de twee keuringslocaties, op Schiphol-Oost en in Den Haag, beschikt zij over mobiele keuringstrailer waarmee zijn ook op bedrijfslocaties keurt. Wilt u meer informatie over een keuring, bel: 020-64 93072 of kijk op www.klmhealthservices.com.

24/7 eerste hulp en apotheek
Op de Amsterdamse luchthaven Schiphol is 24 uur per dag een Eerste Hulp post geopend. U kunt hier terecht voor (spoedeisende) eerste hulp en huisartsenzorg. Ook is er een apotheek zodat u uw medicijnen gemakkelijk op Schiphol vlak voor vertrek kunt afhalen. De Eerste Hulp en apotheek op Schiphol vindt u in vertrekhal 2. De apotheek is geopend op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur. Voor noodmedicatie kunt u hier 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. De apotheek is te bereiken op: 0031 20 648 14 50.