Flying Blue - American Express Entry Card

Kies voor onmiddellijke voordelen en ontvang 2.500 Miles. Spaar nog sneller en verleng met dit eenmalige aanbod de geldigheidsduur van al uw Miles met nog eens 2 jaar.
 

De voordelen van uw Entry Card

  • 0,5 Mile per euro bij alle aankopen
  • 2.500 Miles bij de aanvraag van uw kaart.**
  • Als eenmalig aanbod wordt na goedkeuring van uw aanvraag voor de Flying Blue – American Express Entry Card de geldigheidsduur van uw huidige Miles met 2 jaar verlengd.
  • Share & Fly: Deel Miles met extra kaarthouder(s) 
  • Fly now Pay later: Betaal KLM- en AIR FRANCE-tickets kosteloos in drie vaste termijnen
  • Uw aankopen zijn verzekerd en geen eigen risico bij fraude
 

Vraag hier uw kaart aan

Kaart aanvragen
 
 

Verleng de geldigheidsduur van uw Miles

Uw Miles blijven geldig als u eens per 2 jaar met KLM of AIR FRANCE vliegt. Als eenmalig aanbod wordt na goedkeuring van uw aanvraag voor de Flying Blue – American Express Entry Card de geldigheidsduur van uw huidige Miles met 2 jaar verlengd. Zo weet u zeker dat u uw Miles op uw teller behoudt, zelfs als u een tijdje niet vliegt.
 
 

Share & Fly

Met Share & Fly kunt u Miles delen met uw extra kaarthouder(s) binnen uw American Express account. Zo spaart u samen efficiënter en sneller voor een reward ticket. De extra kaarthouder kan kosteloos Miles (deels) laten overschrijven naar de hoofdkaarthouder en vice versa.

 
 

Fly now Pay later

U kunt er nu voor kiezen om AIR FRANCE- en KLM-tickets die u met uw creditcard gekocht heeft in drie termijnen te betalen, zonder bijkomende kosten!* Het enige wat u hoeft te doen is de tickets betalen met uw Flying Blue - American Express-kaart en vervolgens inloggen op uw online American Express-rekening om deze gratis optie te activeren (www.americanexpress.nl , ‘Mijn Account’).


* Bij een minimumaankoop van € 50. De betaling wordt verspreid over drie gelijke, opeenvolgende maandelijkse termijnen. Als u niet kiest voor betaling in termijnen, dan wordt de aankoop van AIR FRANCE- en KLM-tickets in zijn geheel op uw American Express-rekeningoverzicht voor de lopende maand in rekening gebracht.
 
 

Veilig en zeker kopen*

Zijn uw aankopen beschadigd of gestolen? U ontvangt tot 90 dagen na aankoop, het aankoopbedrag tot € 500 terug. En met de unieke geldteruggarantie worden uw ‘miskopen’ vergoed tot € 250 (per claim). U heeft geen eigen risico bij fraude.

Kaart aanvragen 

Vergelijk alle betaalkaarten

Vergelijk

*Zie algemene verzekeringsvoorwaarden op www.americanexpress.nl 

**U ontvangt uw welkomstbonus als u binnen 3 maanden na ontvangst van uw kaart minimaal €500,- heeft betaald met uw kaart. Bent u de afgelopen 12 maanden al in het bezit geweest van een kaart van American Express? Dan vervalt de welkomstbonus.