Flying Blue – American Express Platinum Card

Kies voor persoonlijke aandacht met de exclusieve Lifestyle Service en voor de zekerheid van een zeer complete en doorlopende reis-en annuleringsverzekering door telkens met uw Flying Blue – American Express Platinum Card te betalen. Spaar bovendien nog sneller Miles waar u zich ook bevindt. Nu met 50% korting! Het eerste jaar €300 en 15.000 Miles!**
 

Voordelen van de Platinum Card

 • 1,5 Mile per bestede euro op alle aankopen
 • 2 Mile per euro voor tickets die u rechtstreeks bij KLM en AIR FRANCE koopt
 • 60 extra XP per jaar
 • Platinum for 2: deel uw Flying Blue Platinum-status met uw partner
 • Platinum Lifestyle Service: persoonlijke assistentie bij al uw bijzondere verzoeken
 • Uitgebreid compensatiepakket voor vertraagde vluchten/verloren bagage
 • Zeer uitgebreide reis- en annuleringsverzekering
 • Verleng met iedere aankoop de geldigheid van uw Miles met 2 jaar
 • Share & Fly: deel Miles met een van uw extra kaarthouders
 • Fly now Pay later: betaal uw KLM- en AIR FRANCE-tickets in 3 vaste termijnen zonder extra kosten
 • Betalingsverzekering: gekochte artikelen zijn verzekerd tegen diefstal of schade en in het geval van fraude betaalt u geen eigen risico
 • Voucher van Hertz ter waarde van € 30 plus 15% korting bij Hertz Car Rental wereldwijd

Vraag hier uw kaart aan

Kaart aanvragen
 
 

Upgrade sneller naar een hoger deelnemersniveau

Binnen het Flying Blue-programma heeft u de mogelijkheid om een hoger deelnemersniveau te bereiken met XP. Zodra u het Silver-, Gold- of Platinum-deelnemersniveau heeft bereikt, bent u een Elite-deelnemer en profiteert u van tal van Elite-voordelen, zoals o.a. de Elite Mileage bonus en de mogelijkheid om XP mee te nemen naar de volgende kwalificatieperiode. Gespaarde XP gaan dus nooit verloren.

 • Spaar 60 extra XP per jaar

Als Platinum Card-houder ontvangt u ieder jaar 60 extra XP, die opgeteld worden bij de XP die u al had gespaard. Het behouden van uw huidige deelnemersniveau wordt zo nog makkelijker. Wellicht bereikt u nu zelfs het volgende Elite-niveau, met nog meer voordelen. En voor Platinum-deelnemers komt op deze manier de Platinum for Life-status steeds dichterbij.

 
 

Platinum for 2

Bent u Flying Blue Platinum-deelnemer? Kies dan voor de Flying Blue – American Express Platinum Card. Uw partner ontvangt een extra kaart en profiteert zo mee van alle voordelen. Bovendien ontvangt hij/zij ook automatisch het Flying Blue Platinum-deelnemersniveau. (Let op: het op deze manier verkrijgen van het Platinum-niveau telt niet mee voor het bereiken van de Platinum for Life-status.)

 
 

Platinum Lifestyle Service

Een tafeltje in uw favoriete restaurant in Milaan? Tickets voor een voorstelling op Broadway? Of een goede fles wijn voor een zakenrelatie? De Platinum Lifestyle Service regelt het voor u. Zet het nummer in uw telefoon en u heeft voortaan meer tijd om zaken te doen.

 
 

Share & Fly

Miles delen met uw extra kaarthouder(s) binnen uw American Express account kan met 'Share & Fly'. Zo spaart u samen efficiënter en sneller voor een reward ticket. De extra kaarthouder kan kosteloos Miles (deels) laten overschrijven naar de hoofdkaarthouder en vice versa.

 
 

Fly now Pay later

U kunt er nu voor kiezen om KLM- en AIR FRANCE-tickets die u met uw betaalkaart gekocht heeft in drie termijnen te betalen, zonder bijkomende kosten!* Het enige wat u hoeft te doen is de tickets te betalen met uw Flying Blue – American Express Card en vervolgens inloggen op uw online American Express-rekening om deze gratis optie te activeren (www.americanexpress.nl , ‘Mijn Account’).


* Bij een minimumaankoop van € 50. De betaling wordt verspreid over drie gelijke, opeenvolgende maandelijkse termijnen. Als u niet kiest voor betaling in termijnen, dan wordt de aankoop van uw KLM- en AIR FRANCE-ticket(s) in zijn geheel op uw American Express-rekeningoverzicht voor de lopende maand in rekening gebracht.
 
 

Zeer uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering*

Naast een vergoeding bij vluchtvertraging of bagageverlies biedt de Platinum Card ook een zeer uitgebreide doorlopende reis – en annuleringsverzekering én een rechtsbijstandverzekering wanneer u met de kaart betaalt. Inclusief autohuurverzekering!

 
 

Veilig en zeker kopen*

Zijn uw aankopen beschadigd of gestolen? Wij betalen u tot 90 dagen na aankoop het aankoopbedrag tot € 2.500 terug. Ook worden uw 'miskopen' vergoed met onze unieke geldteruggarantie, tot wel € 600 per claim. U heeft geen eigen risico bij fraude.

Kaart aanvragen 

Vergelijk alle betaalkaarten

Vergelijk

*Zie algemene verzekeringsvoorwaarden op www.americanexpress.nl  

** U ontvangt uw welkomstbonus als u binnen 3 maanden na ontvangst van uw kaart minimaal €500,- heeft betaald met uw kaart. Bent u de afgelopen 12 maanden al in het bezit geweest van een kaart van American Express? Dan vervalt de welkomstbonus.