Flying Blue – American Express Platinum Card

Kies voor persoonlijke aandacht met de exclusieve Lifestyle Service met uw Flying Blue – American Express Platinum Card. Spaar bovendien nog sneller Award én Level Miles waar u zich ook bevindt. Nu het eerste jaar €456, daarna €600 per jaar met 20.000 Award Miles cadeau!**

Voordelen van de Platinum Card

 • 1,5 Award Mile per bestede euro bij alle aankopen

 • 2 Award Miles per bestede euro aan tickets rechtstreeks gekocht bij KLM en AIR FRANCE

 • 2 Level Miles per bestede euro aan tickets rechtstreeks gekocht bij KLM en AIR FRANCE

 • 8 extra Qualifying flights

 • Platinum for 2: deel uw Flying Blue Platinum deelnemers-niveau met uw partner

 • Platinum Lifestyle Service: persoonlijke assistentie voor al uw wensen

 • Uitgebreide vergoeding bij vluchtvertraging of bagageverlies

 • Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

 • Share & Fly: deel uw Award Miles met uw extra kaarthouder(s)

 • Fly now Pay later: betaal KLM- en AIR FRANCE-tickets kosteloos in drie vaste termijnen

 • Veilig en zeker kopen: uw aankopen zijn verzekerd en geen eigen risico bij fraude

 • Hertz Welcome Voucher t.w.v. € 30 plus 15% korting op uw autohuur bij Hertz wereldwijd

Vraag hier uw kaart aan

Kaart aanvragen

 

Upgrade sneller naar een hoger deelnemersniveau

Binnen het Flying Blue-programma heeft u twee mogelijkheden om een hoger deelnemersniveau te bereiken: met Qualifying flights of met Level Miles. Zodra u het Silver-, Gold- of Platinum-deelnemersniveau heeft bereikt, bent u een Elite-deelnemer en profiteert u van tal van Elite-voordelen, zoals o.a. de Elite Mileage bonus en de mogelijkheid om Level Miles mee te nemen naar het volgende kalenderjaar. Gespaarde Level Miles gaan dus nooit verloren.

Spaar Level Miles met uw Flying Blue – American Express Platinum Card

Elke aankoop die u betaalt met uw Platinum Card wordt beloond met Award Miles. Bovendien spaart u Level Miles die meetellen voor het bepalen van uw deelnemersniveau als u een ticket rechtstreeks bij KLM of AIR FRANCE koopt. Let op: dit aanbod geldt niet voor KLM Package Deals.

• Spaar acht extra Qualifying flights per jaar

Als Platinum Card-houder ontvangt u ieder jaar standaard acht extra Qualifying flights, die opgeteld worden bij het aantal Qualifying flights die u al had gespaard. Het behouden van uw huidige deelnemersniveau wordt zo nog makkelijker. Wellicht bereikt u nu zelfs het volgende Elite-niveau, met nog meer voordelen. En voor Platinum-deelnemers komt op deze manier de Platinum for Life-status steeds dichterbij.

 

Platinum for 2

Bent u Flying Blue Platinum-deelnemer? Kies dan voor de Flying Blue – American Express Platinum Card. Uw partner ontvangt een extra kaart en profiteert zo mee van alle voordelen. Bovendien ontvangt hij/zij ook automatisch het Flying Blue Platinum-deelnemersniveau. (Let op: het op deze manier verkrijgen van het Platinum-niveau telt niet mee voor het bereiken van de Platinum for Life-status.)

 

Platinum Lifestyle Service

Een tafeltje in uw favoriete restaurant in Milaan? Tickets voor een voorstelling op Broadway? Of een goede fles wijn voor een zakenrelatie? De Platinum Lifestyle Service regelt het voor u. Zet het nummer in uw telefoon en u heeft voortaan meer tijd om zaken te doen.

 

Share & Fly

Award Miles delen met uw extra kaarthouder(s) binnen uw American Express account kan met 'Share & Fly'. Zo spaart u samen efficiënter en sneller voor een award ticket. De extra kaarthouder kan kosteloos Award Miles (deels) laten overschrijven naar de hoofdkaarthouder en vice versa.

 

Fly now Pay later

U kunt er nu voor kiezen om KLM- en AIR FRANCE-tickets die u met uw betaalkaart gekocht heeft in drie termijnen te betalen, zonder bijkomende kosten!* Het enige wat u hoeft te doen is de tickets te betalen met uw Flying Blue – American Express Card en vervolgens inloggen op uw online American Express-rekening om deze gratis optie te activeren (www.americanexpress.nl , ‘Mijn Account’).


* Geen minimumaankoop. De betaling wordt verspreid over drie gelijke, opeenvolgende maandelijkse termijnen. Als u niet kiest voor betaling in termijnen, dan wordt de aankoop van uw KLM- en AIR FRANCE-ticket(s) in zijn geheel op uw American Express-rekeningoverzicht voor de lopende maand in rekening gebracht.
 

Zeer uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering*

Naast een vergoeding bij vluchtvertraging of bagageverlies biedt de Platinum Card ook een zeer uitgebreide doorlopende reis – en annuleringsverzekering én een rechtsbijstandverzekering wanneer u met de kaart betaalt. Inclusief autohuurverzekering!

 

Veilig en zeker kopen*

Zijn uw aankopen beschadigd of gestolen? Wij betalen u tot 90 dagen na aankoop het aankoopbedrag tot € 2.500 terug. Ook worden uw 'miskopen' vergoed met onze unieke geldteruggarantie, tot wel € 600 per claim. U heeft geen eigen risico bij fraude of misbruik van de kaart en bij verlies is er binnen 24 uur een vervangende kaart beschikbaar.

Kaart aanvragen 

Vergelijk alle betaalkaarten

Vergelijk

*Zie algemene verzekeringsvoorwaarden op www.americanexpress.nl  

** U ontvangt uw welkomstaanbieding als u binnen 1 maand na goedkeuring van uw aanvraag minimaal €100,- heeft betaald met uw kaart.