Flying Blue - American Express Silver Card

Kies voor sneller Miles sparen en jaarlijks 15 extra XP. Als welkomstcadeau ontvangt u nu 2.500 Miles** en betaalt u het eerste jaar geen kaartlidmaatschapsbijdrage van € 75
 

De voordelen van uw Silver Card

  • 0,8 Mile per euro bij alle aankopen
  • 1 Mile per euro bij KLM en AIR FRANCE
  • 15 extra XP per jaar
  • Verleng met iedere aankoop de geldigheidsduur van uw Miles met 2 jaar
  • Vergoeding bij vluchtvertraging of bagageverlies
  • Share & Fly: deel uw Miles met uw extra kaarthouder(s)
  • Fly now Pay later: Betaal KLM- en AIR FRANCE-tickets kosteloos in drie vaste termijnen
  • Veilig en zeker kopen: Uw aankopen zijn verzekerd en geen eigen risico bij fraude

Vraag hier uw kaart aan

Kaart aanvragen
 
 

15 extra XP per jaar

Binnen het Flying Blue-programma heeft u de mogelijkheid  om een hoger deelnemersniveau te bereiken met XP. U ontvangt u ieder jaar 15 extra XP zonder dat u daarvoor hoeft te vliegen. Om uw niveau te behouden of eerder een upgrade te krijgen.

 
 

Verleng de geldigheidsduur van uw Miles

Uw Miles blijven geldig als u eens per 2 jaar met KLM of AIR FRANCE vliegt. Verleng met iedere aankoop de geldigheidsduur van uw Miles met 2 jaar. Zo weet u zeker dat u de Miles op uw teller behoudt, zelfs als u een tijdje niet vliegt.
 
 

Share & Fly

Miles delen met uw extra kaarthouder(s) binnen uw American Express-account. Zo spaart u samen efficiënter en sneller voor een reward ticket. De extra kaarthouder kan kosteloos Miles (deels) laten overschrijven naar de hoofdkaarthouder en vice versa.
 
 

Fly now Pay later

U kunt er nu voor kiezen om AIR FRANCE- en KLM-tickets die u met uw creditcard gekocht heeft in drie termijnen te betalen, zonder bijkomende kosten!* Het enige wat u hoeft te doen is de tickets betalen met uw Flying Blue - American Express-kaart en vervolgens inloggen op uw online American Express-rekening om deze gratis optie te activeren (www.americanexpress.nl , ‘Mijn Account’).


* Bij een minimumaankoop van € 50. De betaling wordt verspreid over drie gelijke, opeenvolgende maandelijkse termijnen. Als u niet kiest voor betaling in termijnen, dan wordt de aankoop van AIR FRANCE- en KLM-tickets in zijn geheel op uw American Express-rekeningoverzicht voor de lopende maand in rekening gebracht.
 
 

Veilig en zeker kopen*

Zijn uw aankopen beschadigd of gestolen? U ontvangt tot 90 dagen na aankoop, het aankoopbedrag tot € 700 terug. En met de unieke Geldteruggarantie worden uw ‘miskopen’ vergoed tot € 300 (per claim). U heeft geen eigen risico bij fraude.

Kaart aanvragen 

Vergelijk alle betaalkaarten

Vergelijk

* Zie algemene verzekeringsvoorwaarden op www.americanexpress.nl 

**U ontvangt uw welkomstbonus als u binnen 3 maanden na ontvangst van uw kaart minimaal €500,- heeft betaald met uw kaart. Bent u de afgelopen 12 maanden al in het bezit geweest van een kaart van American Express? Dan vervalt de welkomstbonus.