Koop een ticket met Miles

Dagdromen over die ene reis die bovenaan uw lijstje staat is natuurlijk fijn, maar het waarmaken is veel leuker! Gebruik uw Miles – boek vandaag nog een reward ticket en maak uw droomreis waar.
 
ecl:0-fbbyn-81321BC5_FDCB_4FDF_B8780B0BF724B290-image-file
 
 

Boek uw reward ticket

Flying Blue
Vanaf 1 juni 2018 kunt u Miles gebruiken om enkele reizen of retourvluchten te boeken met KLM, AIR FRANCE, HOP!, Joon en Transavia, in Economy Class of Business Class. Bent u een Silver-, Gold-, of Platinum-deelnemer en wilt u een Air France-vlucht boeken? Dan kunt u uw Miles ook besteden aan tickets in First Class

Het aantal Miles dat u nodig heeft om uw ticket te boeken hangt af van het vertrekpunt, de bestemming en de datum van uw vlucht.

Houd er rekening mee dat u uw Miles niet kunt gebruiken om belastingen en toeslagen te betalen. Deze moeten apart betaald worden op het moment van reserveren.

Reist u met uw kind, of wilt u een reward ticket boeken voor een kind dat alleen reist?
Neem contact op met de klantenservice om te reserveren.
 
 

Extra opties boeken

Flying Blue
Wist u dat Nederlanders tot de langste mensen ter wereld behoren? Als u ook gezegend bent met een paar lange benen, gebruik dan uw Miles om een stoel te reserveren met extra beenruimte. Besteed uw Miles aan à la carte-maaltijden of extra ruimbagage – eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw vlucht nog aangenamer te maken.

Ga naar uw boeking om uw vlucht uit te breiden met extra opties.