Algemene Voorwaarden van Flexibiliteit

Hier vindt u alles wat u moet weten over het kopen van Flexibiliteit voor het wijzigen van uw ticket.

Flexibiliteit

1.1 KLM biedt u de optie om Flexibiliteit te kopen tegen bijbetaling. Deze optie wordt uitsluitend aangeboden tijdens het online boeken via KLM.com.

1.2 De optie Flexibiliteit is alleen beschikbaar voor vluchten met vertrek en aankomst binnen Europa en Israel. Het is niet mogelijk uw vertrekpunt te wijzigen.

1.3 U kunt Flexibiliteit alleen kopen als u uw reis minimaal 10 dagen voor vertrek via KLM.com boekt. Deze optie is alleen beschikbaar voor Europese vluchten.

1.4 Na aankoop van Flexibiliteit worden de kosten voor het wijzigen van het oorspronkelijke ticket kwijtgescholden, mits het ticket ten minste 48 uur voor vertrek van de betreffende vlucht is gewijzigd.

1.5 Bij het wijzigen van een vlucht waarvoor Flexibiliteit is gekocht, kan de prijs van het ticket alleen veranderen als een bepaald tarief niet meer beschikbaar is of door de herberekening van de belastingen. Als u uw ticket wijzigt naar een ticket van een lager tarieftype wordt het prijsverschil niet vergoed.

1.6 Na het wijzigen van een ticket waarvoor u Flexibiliteit had gekocht, blijven de tariefvoorwaarden van het oorspronkelijke ticket van toepassing.

 

Restitutie

2.1 Flexibiliteit wordt gerestitueerd indien de teruggave binnen 24 uur na aanschaf is aangevraagd, en als uw vlucht door KLM is geannuleerd. Wanneer vluchten worden geannuleerd of omgeboekt, gelden de Algemene Vervoersvoorwaarden van KLM.

Lees de Algemene Vervoersvoorwaarden van KLM