Uw groepsreis boeken met KLM

Reist u met een groep van 10 of meer personen? Regel dan in één keer vliegtickets voor de hele groep – efficiënt én flexibel.

Zo eenvoudig werkt het

KLM Groupstravel

Wilt u een vlucht boeken voor 10 of meer personen, dan staat KLM voor u klaar. Als u uw reisplannen via onderstaande button laat weten, ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsindicatie voor de hele groep. Vervolgens kunt u een kosteloze optie nemen.

Zo flexibel is het
Voor het boeken van groepsreizen vanaf 10 personen gelden extra flexibele regels:

  • U kunt, afhankelijk van de vertrekdatum, tot maximaal 10 dagen een optie op een tarief en vlucht nemen
  • Om uw reis te bevestigen, doet u een aanbetaling. Pas 30 dagen voordat u op reis gaat, moet u de vliegtickets volledig betaald hebben
  • De passagiersnamen kunnen kosteloos worden gewijzigd tot 8 dagen voor vertrek
  • Tot 101 dagen voor vertrek mag 20% van uw groep hun deel van de reis gratis annuleren
 

Regel het direct

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact opnemen d.m.v. onderstaande button. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan geheel vrijblijvend ons aanbod voor uw groepsreis.

KLM Direct Sales Group Desk Nederland

Offerte aanvragen

 

Eén vaste prijs

U kunt een voorstel aanvragen voor vluchten van KLM, Air France, Delta Air Lines en Kenya Airways. Uw groepsvoorstel, ofwel de totale ticketprijs, berekenen wij op basis van de gemiddelde ticketprijs in de boekingsklassen voor de vluchten van uw keuze. De prijs hangt ook af van de grootte van uw groep, uw bestemming, de reisperiode en het aantal beschikbare zitplaatsen.

Voorwaarden