Game: Aviation Empire Platinum

Wilt u CEO van uw eigen luchtvaartmaatschappij zijn? Verover het luchtruim met de hernieuwde gratis 3D strategy game van KLM voor iOS en Android.

Begin uw eigen luchtvaartmaatschappij

Aviation Empire Game

Van uw eerste vliegtuig tot een wereldwijd netwerk: word een sterke speler met een winstgevende luchtvaartmaatschappij. Zorg voor tevreden passagiers door steeds meer bestemmingen toe te voegen en uw service te verbeteren. In Aviation Empire Platinum vindt u nieuwe spelelementen, zoals nieuwe valuta, geüpdatet vormgeving en een hernieuwde gameplay.

Verbeter uw luchthavens en koop de nieuwste vliegtuigen en landingsrechten met de credits die u in de game verdient. U kunt uw vloot bovendien verder uitbreiden en personaliseren met in-app aankopen.

 
Aviation Empire

Speel ook in de echte wereld
Aviation Empire Platinum is niet alleen een virtueel spel: ook in de echte wereld kunt u aan uw luchtvaartmaatschappij bouwen. Zet uw gps aan en check in op 1 van de circa 70 luchthavens wereldwijd, waarna u de landingsrechten voor deze bestemming in het spel automatisch ontgrendeld.

Speel tegen uw vrienden
Behalve met credits wordt u ook voor uw prestaties beloond met badges die u op social media kunt delen. Bekijk uw positie op de ranglijst en vergelijk die met uw vrienden – en met mensen wereldwijd.

Aviation Empire Platinum downloaden

Download Aviation Empire Platinum voor iOS en Android


 

Aviation Empire

Aviation Empire wordt niet langer ondersteund. Heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u ons benaderen op Facebook, waar we graag al uw vragen beantwoorden.