KLM Package Deals Powered by Airtrade

Met KLM Package Deals kunt u uw ideale pakketreis samenstellen. U rekent het geheel af in één pakket.
 

Wat zijn KLM Package Deals?

Maak kennis met KLM Package Deals

Met KLM Package Deals boekt u, naast een KLM vlucht, ook direct een hotel of auto. U heeft dan de zekerheid van een complete reis voor een scherpe prijs. Vertrouwd én goedkoop in één boeking, met KLM Package Deals. Of het nu om een stedentrip, zonvakantie, weekendje weg of zakenreis gaat, er is altijd een voordelige combinatie mogelijk. En het is zo geregeld.

Voordelen van KLM Package Deals

Wilt u de zekerheid van een vakantie voor een scherpe prijs, inclusief de beste hotels (vanaf 3-sterren), all-inclusive autohuur en een KLM-vlucht naar keuze? Boek dan nú uw vakantie, met KLM Package Deals. Nu tijdelijk met geldteruggarantie.

Bekijk alle aantrekkelijke Deals
 

Package Deals reisvoorwaarden

KLM Package Deals worden alleen aangeboden in Nederland, België en Luxemburg. De Package Deals-tarieven gelden enkel bij vertrek vanuit deze landen.
 

Maximale flexibiliteit met geldteruggarantie

Ons boekingsbeleid voor KLM Package Deals biedt u maximale flexibiliteit. Krijgt u op een later moment bedenkingen over uw reis? Dan kunt u, ongeacht de reden, uw boeking annuleren en krijgt u uw geld terug (minus administratie- en overige kosten).

Dit kan tot 21 dagen voor het geplande vertrek en geldt voor Package Deals-boekingen gemaakt na 22 maart 2021, met vertrek t/m 31 december 2021. Geldig voor boekingen waarvan de vluchten worden uitgevoerd door KLM, Air France, Delta Air Lines of Virgin Atlantic.

Lees meer
 

Zoeken en boeken

Om een kwalitatieve pakketreis aan te kunnen bieden, werkt KLM samen met betrouwbare partners. Het product KLM Package Deals biedt KLM aan in samenwerking met Airtrade. Expedia en Sunny Cars zijn de aanbieders van de hotelkamers en autohuur.

Airtrade

Wanneer u een KLM Package Deal boekt, dan sluit u een overeenkomst af met Airtrade. Airtrade is als organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR, wat een goede verzekerde reis garandeert. Dit betekent dat u uw reisbescheiden zoals KLM e-tickets en Hotel/Auto vouchers via hen ontvangt per email. Wanneer u een vraag heeft over uw geboekte reis, kunt u bij de klantenservice van Airtrade terecht.

Expedia (hotels)

De samenwerking van KLM met Expedia garandeert een ruim aanbod tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Expedia zorgt ervoor dat we u een mooie selectie van minimaal drie sterren hotels kunnen aanbieden. De voordelen van het boeken van hotels met Expedia: 

 • Meer dan 100.000 3 tot 5 sterren hotels wereldwijd
 • Grote en actuele beschikbaarheid van hotelkamers
 • Tripadvisor reizigerswaarderingen

Sunny Cars (autohuur)

Sunny Cars is een bemiddelaar tussen autoverhuurbedrijven. Via Sunny Cars kunnen we u diverse klasse auto’s aanbieden voor een aantrekkelijk tarief. Sunny Cars is gespecialiseerd in all-inclusive autoverhuur, dat betekent dat u verzekerd bent van:

 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico, bij schade en diefstal
 • Dekking glas-banden-bodem en dakschade
Wanneer u een auto huurt met KLM Package Deals heeft u gegarandeerd geen extra kosten voor verzekeringen tegen bijvoorbeeld diefstal en bij schade. U kunt dus met een gerust hart op reis.
Op onze website kunt u in een paar stappen een hotel en/of autoreservering boeken.

Los een hotel of huurauto reserveren?
Wilt u los een hotel en of huurauto reserveren?
 

Flying Blue Miles sparen met KLM Package Deals

Als u een KLM Package deal boekt, ontvangt u Flying Blue Miles op uw vlucht” (m.u.v vluchten uitgevoerd door Transavia). Miles sparen gaat heel gemakkelijk: tijdens het boeken van een
KLM Package Deal hoeft u alleen uw Flying Blue-nummer in te vullen.
Nadat de vlucht heeft plaatsgevonden worden de Flying Blue Miles automatisch bijgeschreven.
 

Blue credits sparen met KLM Package Deals

Als u een KLM Package Deal boekt, ontvangt uw bedrijf blue credits op het vliegticket. Zo profiteert u van dubbel voordeel want u spaart ook Flying Blue Miles voor uzelf. Sparen gaat heel gemakkelijk: vermeld tijdens het boeken van een zakenreis altijd uw bluebiz-nummer. Nadat de vlucht heeft plaatsgevonden worden de blue credits automatisch bijgeschreven.

Nog geen bluebiz-lid? Meld u nu aan.
 

FAQ’s KLM Package Deals

> Over KLM Package Deals


Wat zijn KLM Package Deals?
Met KLM Package Deals, verzorgd door Airtrade, stelt u zelf uw ideale pakketreis samen. U combineert de comfortabele vluchten van KLM en partners met één van de duizenden hotels en/of autohuur voor een voordelige prijs. Het serviceteam van Airtrade staat voor, tijdens en na uw reis klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wie is Airtrade?
KLM biedt KLM Package Deals aan in samenwerking met Airtrade. Airtrade is een travel fulfilment en travel technology bedrijf, opgericht in 1989. Ons doel is het tevreden stellen van honderdduizenden reizigers en vakantiegangers. Op het kantoor in Haarlem werken ca. 70 medewerkers elke dag met enthousiasme en betrokkenheid om dit doel te bereiken.

Airtrade is aangesloten bij IATA, ANVR en SGRZ en is onderdeel van de BCD Group. Ons serviceteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Airtrade Holland BV
Telefoonnummer: 088-24787 90
klmpackagedeals@airtrade.nl 

Welke services vallen onder Package Deals?
Alle vertrouwde KLM-services en de voordelen van Flying Blue zijn ook van toepassing op vluchten die u heeft geboekt in een Package Deal (m.u.v. vluchten uitgevoerd door Transavia).

Gelden de voordelen van Flying Blue ook voor Package Deals?
Ja, alle Flying Blue-voordelen gelden ook voor de vluchten binnen uw Package Deal (m.u.v. vluchten uitgevoerd door Transavia). En deze vluchten tellen ook mee voor uw Flying Blue-deelnemersniveau (mits de vluchten door de kaarthouder zelf gevlogen zijn).

Kan ik Flying Blue Miles sparen met mijn Package Deal?
Ja, u kunt Flying Blue Miles sparen op de vluchten binnen uw Package Deal in overeenstemming met de geldende voorwaarden van het Flying Blue-programma. Flying Blue Miles kunnen uitsluitend worden gespaard door een passagier die het vliegticket daadwerkelijk gebruikt.

Kan ik met Flying Blue miles of een EMD voucher mijn Package Deal betalen of upgraden?
Met uw Flying Blue miles kunt u een Package Deals kortingsvoucher kopen in de Flying Blue Store  voor een korting van EUR 100 (27.250 miles) of EUR 200 per boeking (54.500 miles). U kunt uw miles ook gebruiken voor het bijboeken van een koffer, maaltijd of stoel. Ga hiervoor naar klm.nl, Mijn Reis. Log in met uw boekingscode. Een betaling voldoen met een EMD voucher is alleen mogelijk voor losse vluchten, niet voor Package Deals.

Kan ik Blue Credits sparen met mijn Package Deal?
Ja, u spaart Blue Credits volgens de BlueBiz programmavoorwaarden op de vluchten van uw Package Deal. U dient uw BlueBiz nummer in te voeren tijdens de aankoop van een Package Deal.

> Package Deals boeken


Waar kan ik een Package Deal kopen?
Om een KLM Package Deal te kopen, gaat u naar klm.com/packagedeals .

Kan ik elke bestemming kiezen in een Package Deal?
In een Package Deal kunnen alle bestemmingen van KLM en partners (o.a. Transavia) worden opgenomen. Dit betreffen dus zowel Europese als intercontinentale bestemmingen.

Waar kan ik zien hoe vaak en op welke tijden KLM vliegt naar mijn gewenste bestemming?
Hier vindt u de link naar de KLM dienstregeling: https://www.klm.com/travel/nl_nl/prepare_for_travel/up_to_date/timetable/timetable_result.htm?lang=nl&country=nl 

Dient de heenvlucht uit mijn Package Deal aan te vangen vanuit Amsterdam?
Binnen KLM Package Deals heeft u de keuze uit verschillende vertrekpunten binnen Nederland. Zo kunt u ook een Package Deal boeken met vluchten van Transavia vertrekkend vanuit bijv. Rotterdam, Maastricht of Eindhoven. Het is binnen Package Deals niet mogelijk een vertrekpunt buiten Nederland te kiezen.

Kan ik een terugvlucht vanuit een andere bestemming boeken?
Helaas is dat (nog) niet mogelijk.

Tot hoeveel dagen voor vertrek kan ik een Package Deal boeken?
Package Deals kunnen geboekt worden vanaf 360 dagen tot 4 dagen voor vertrek.

Wat is de minimale en maximale verblijfsduur van een Package Deal?
De minimale duur van een reis met KLM Package Deals is 2 nachten. De maximale duur van een reis is 29 nachten.

Zijn er extra kosten of toeslagen van toepassing bij het boeken van een Package Deal?
Er zijn boekingskosten van €10 per boeking van toepassing, €2,50 per boeking voor het Calamiteitenfonds en €5 per persoon SGR-bijdrage.

Is ruimbagage inbegrepen bij een Package Deal?
In de meeste gevallen is er geen ruimbagage inbegrepen bij de vluchten. Tijdens het boeken herkent u dit aan het icoontje van het koffertje bij de vluchtdetails, zoals wordt hieronder aangegeven.

Package Deals

Indien u bagage wilt bijboeken kunt u dat doen op klm.nl, via Mijn Reis. Log in met uw boekingscode.

Indien u een Package Deal met Transavia heeft geboekt, kun bagage bijboeken op transavia.com, via Mijn Transavia.

Kan ik een voorkeur doorgeven aan het hotel?
Ja, u kunt uw voorkeur voor bijvoorbeeld losse bedden, een hoge verdieping of zeezicht doorgeven door contact op te nemen met het Airtrade serviceteam via 088-24787 90 of per mail: klmpackagedeals@airtrade.nl 

Voorkeuren kunnen niet gegarandeerd worden.

Is het mogelijk om meerdere hotels te boeken binnen één Package Deal?
Op dit moment is dat niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een hotel te boeken voor slechts een gedeelte van uw reis. Dit kunt u selecteren bij de zoekopdracht maar gebruik hiervoor deze link: https://klmpackagedeals.klm.nl 

Welke namen moeten er worden ingevuld bij het boeken van een Package Deal?
Voer uw naam exact in zoals in uw paspoort staat vermeld. Als u meerdere voornamen heeft, hoeft u alleen uw eerste voornaam in te voeren. Als u getrouwd bent, hoeft u alleen uw meisjesnaam in te voeren. Na het boeken kan het zijn dat de namen op uw ticket in een andere volgorde staan, zonder spaties en met MR, MRS of MS tussen de namen. Indien uw naam een fout bevat, geldt er een toeslag om dit aan te passen.

Komen babies (0-1 jaar) of kinderen (jonger dan 12 jaar) in aanmerking voor korting op een Package Deal?
Ja, deze korting wordt verwerkt in uw totaalprijs. De prijs per persoon is de totaalprijs gedeeld door alle passagiers. Een kind dat op de heen- en op de terugreis jonger is dan 2 jaar, reist op schoot mee.

Welke verzekeringen zijn er inbegrepen bij het huren van een auto?
De volgende verzekeringen zijn inbegrepen in de prijs van een Package Deal met autohuur:

 • Ongelimiteerde kilometers
 • Extra WA-dekking van €7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dekschades

U hoeft ter plaatse dus geen extra verzekeringen af te sluiten. De hoofdboeker van de reis zal de hoofdbestuurder van de huurauto worden. De hoofdbestuurder dient tussen de 25 en 65 jaar oud te zijn. Valt u buiten deze leeftijdsgroep? Neem dan contact op met Airtrade op. De hoofdbestuurder dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard (met pincode) op zijn/haar naam.

Hoe kan ik de betaling van mijn Package Deal voldoen?

U kunt betalen via iDEAL, Visa, MasterCard of American Express. Betalen in termijnen is niet mogelijk.

Kan ik mijn Package Deal wijzigen na aankoop?

Het wijzigen van een boeking is uitsluitend mogelijk indien de tariefsvoorwaarden van de gekozen dienstverleners (luchtvaartmaatschappij, hotelleverancier, autoverhuurbedrijf) dit toestaan. Per pakketonderdeel moet dit berekend worden. Alle kosten die de dienstverlener rekent in geval van een wijziging komen voor rekening van de opdrachtgever. Bij iedere wijziging van de boeking of delen van de boeking brengt Airtrade administratiekosten in rekening van 35 euro per persoon.

Is naamcorrectie toegestaan?

Naamcorrectie is uitsluitend mogelijk indien de voorwaarden van de gekozen dienstverlener luchtvaartmaatschappij, hotelleverancier, autoverhuurbedrijf) dit toestaan. Het kan zijn dat de dienstverlener hier additionele kosten voor in rekening brengt. Airtrade brengt hier administratiekosten voor in rekening van 35 euro per persoon. Hiervoor dient u contact op te nemen met het Customer Service Center van Airtrade (tel: 088-24787 90).

Wat houdt de geldteruggarantie in?

Met onze geldteruggarantie kunt u tijdelijk, ongeacht de reden, uw boeking annuleren en krijgt u uw geld terug (minus administratie- en overige kosten). Dit kan tot 21 dagen voor het geplande vertrek. Lees hier meer.

Kan ik een Package Deal overdragen aan iemand anders?

Dit is mogelijk indien alle betrokken leveranciers (luchtvaartmaatschappijen, hotelleveranciers en autoverhuurbedrijven) van de door u geboekte Package Deal dit toestaan in de voorwaarden. Airtrade brengt hier administratiekosten voor in rekening van 35 euro per persoon.
 

Wijzigen en annuleren

U kunt de informatie over uw geboekte KLM Package Deal terugvinden op de e-tickets en e-vouchers die na het boeken naar uw e-mailadres zijn verstuurd.

Voor vragen met betrekking tot uw geboekte KLM Package Deal, bijvoorbeeld het wijzigen of annuleren van uw reis, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Airtrade, via: +31 (0) 88 247 87 90.

Openingstijden Airtrade Customer Service Center:

Ma – vrij 09.00 -18.00, Za 09.30 – 17.00

KLM Mijn Reis

Vanaf het boeken van uw ticket tot aan het vertrek kunt u via 'Mijn Reis' heel eenvoudig:

 • uw stoel kiezen of uzelf verwennen met een extra comfortabele stoel
 • extra bagage meenemen tegen een kortingstarief
 • uw reisgegevens bekijken, afdrukken en delen
 • de CO2-uitstoot van uw vlucht compenseren
Log eenvoudigweg in met uw naam en boekingscode, zoals vermeld op het ticket van uw KLM vlucht.
 

Garantie en voorwaarden

KLM Package Deals wordt u aangeboden door Airtrade. Airtrade is als organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR, wat een goede verzekerde reis garandeert.

ANVR reisvoorwaarden

Uw KLM Package Deal valt onder de ANVR reisvoorwaarden .

SGR

Uw KLM package Deal valt onder de SGR garantie regeling.
Alle voorwaarden kunt u nalezen op de website www.sgr.nl .
 

Contact

Voor telefonisch contact met betrekking tot uw geboekte KLM Package Deal kunt u direct contact opnemen met de klantenservice van Airtrade, via: +31 (0) 88 247 87 90

Openingstijden Airtrade Customer Service Center:
Ma – vrij 09.00 -18.00, Za 09.30 – 17.00