KLM Package Deals Powered by Airtrade

Met KLM Package Deals kunt u naast een KLM vliegticket boeken, ook uw ideale pakketreis samenstellen. U rekent het geheel af in één pakket.
 

Wat zijn KLM Package Deals?

Maak kennis met KLM Package Deals
Met KLM Package Deals boekt u, naast een KLM vlucht, ook direct een hotel of auto. U heeft dan de zekerheid van een complete reis voor een scherpe prijs. Vertrouwd én goedkoop in één boeking, met KLM Package Deals. Of het nu om een stedentrip, zonvakantie of weekendje weg gaat, er is altijd een voordelige combinatie mogelijk. En het is zo geregeld.

Voordelen van KLM Package Deals
Wilt u de zekerheid van een vakantie voor een scherpe prijs, inclusief de beste hotels (vanaf 3-sterren), all-inclusive autohuur en een KLM-vlucht naar keuze? Boek dan nú jouw vakantie, met een KLM Package Deal.

 

Package Deals reisvoorwaarden

Tickets voor KLM Package Deals worden alleen aangeboden in de Nederlandse markt. De Package Deals-tarieven gelden enkel bij vertrek vanaf Schiphol.
 

Zoeken en boeken

Om een kwalitatieve pakketreis aan te kunnen bieden, werkt KLM samen met betrouwbare partners. Het product KLM Package Deals biedt KLM aan in samenwerking met Airtrade. Expedia en Sunny Cars zijn de aanbieders van de hotelkamers en autohuur.

Airtrade
Wanneer u een KLM Package Deal boekt, dan sluit u een overeenkomst af met Airtrade. Airtrade is als organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR, wat een goede verzekerde reis garandeert. Dit betekent dat u uw reisbescheiden zoals KLM e-tickets en Hotel/Auto vouchers via hen ontvangt per email. Wanneer u een vraag heeft over uw geboekte reis, kunt u bij de klantenservice van Airtrade terecht.

Expedia (hotels)
De samenwerking van KLM met Expedia garandeert een ruim aanbod tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Expedia zorgt ervoor dat we u een mooie selectie van minimaal drie sterren hotels kunnen aanbieden. De voordelen van het boeken van hotels met Expedia: 
 • Meer dan 100.000 3 tot 5 sterren hotels wereldwijd
 • Grote en actuele beschikbaarheid van hotelkamers
 • Tripadvisor reizigerswaarderingen
Sunny Cars (autohuur)
Sunny Cars is een bemiddelaar tussen autoverhuurbedrijven. Via Sunny Cars kunnen we u diverse klasse auto’s aanbieden voor een aantrekkelijk tarief. Sunny Cars is gespecialiseerd in all-inclusive autoverhuur, dat betekent dat u verzekerd bent van:
 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico, bij schade en diefstal
 • Dekking glas-banden-bodem en dakschade
Wanneer u een auto huurt met KLM Package Deals heeft u gegarandeerd geen extra kosten voor verzekeringen tegen bijvoorbeeld diefstal en bij schade. U kunt dus met een gerust hart op reis.
Op onze website kunt u in een paar stappen een hotel en/of autoreservering boeken.

Los een hotel of huurauto reserveren?
Wilt u los een hotel en of huurauto reserveren?
 

Flying Blue Miles sparen met KLM Package Deals

Ook als u een KLM Package Deal boekt, spaart u Flying Blue Miles op uw vlucht. Miles sparen gaat heel gemakkelijk: tijdens het boeken van een
KLM Package Deal hoeft u alleen uw Flying Blue-nummer in te vullen.
Nadat de vlucht heeft plaatsgevonden worden de Flying Blue Miles automatisch bijgeschreven.
 

Wijzigen en annuleren

U kunt de informatie over uw geboekte KLM Package Deal terugvinden op de e-tickets en e-vouchers die na het boeken naar uw e-mailadres zijn verstuurd.

Voor vragen met betrekking tot uw geboekte KLM Package Deal, bijvoorbeeld het wijzigen of annuleren van uw reis, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Airtrade, via: +31 (0) 88 247 87 90.

Openingstijden Airtrade Customer Service Center:
Ma – vrij 09.00 -20.00, Za 09.30 – 17.00 Zo 12.00 – 16.30

KLM Mijn Reis
Vanaf het boeken van uw ticket tot aan het vertrek kunt u via 'Mijn Reis' heel eenvoudig:
 • uw stoel kiezen of uzelf verwennen met een extra comfortabele stoel
 • extra bagage meenemen tegen een kortingstarief
 • uw reisgegevens bekijken, afdrukken en delen
 • de CO2-uitstoot van uw vlucht compenseren
Log eenvoudigweg in met uw naam en boekingscode, zoals vermeld op het ticket van uw KLM vlucht.
 

Garantie en voorwaarden

KLM Package Deals wordt u aangeboden door Airtrade. Airtrade is als organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR, wat een goede verzekerde reis garandeert.

ANVR reisvoorwaarden
Uw KLM package Deal valt onder de ANVR reisvoorwaarden .

SGR
Uw KLM package Deal valt onder de SGR garantie regeling.
Alle voorwaarden kunt u nalezen op de website www.sgr.nl .
 

Contact

Voor telefonisch contact met betrekking tot uw geboekte KLM Package Deal kunt u direct contact opnemen met de klantenservice van Airtrade, via: +31 (0) 88 247 87 90

Openingstijden Airtrade Customer Service Center:
Ma – vrij 09.00 -20.00, Za 09.30 – 17.00 Zo 12.00 – 16.30