Onze ticketopties voor Europese vluchten

 

Light, Standard en Flex

Vliegen binnen Europa? Voor vliegen in de Economy Class in Europa en naar Noord-Afrika biedt KLM drie ticketopties: Light, Standard en Flex. Elk ticket heeft zijn eigen services en voorwaarden. Hierdoor bent u in de gelegenheid om uw reis nóg beter af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

In de tabel hieronder hebben wij alle services en voorwaarden van Light, Standard en Flex overzichtelijk bijeengebracht.

Naast een keuze uit één van de drie opties, is het ook nog steeds mogelijk om zelf uw ticket samen te stellen door extra services bij te kopen. Bijvoorbeeld Light + ruimbagage of Standard + Economy Comfort. Dat kan meteen bij boeking of op een later moment.

Light, Standard en Flex zijn ook van toepassing op de Europese vluchten van Air France. Voortaan is er één tarievenstructuur voor KLM en
Air France.

New Fares structure

*          Vanaf 1 april 2017 komt het gratis vervoer van één stuk ruimbagage voor BlueBiz-deelnemers te vervallen. Dit geldt ook voor passagiers die deel uitmaken van een groep. Ter compensatie ontvangt u 20 extra Blue Credits (€ 20) bij Standard en Flex (de compensatie geldt niet voor passagiers die in groepsverband reizen). Tickets die zijn uitgegeven vóór 1 april 2017 geven nog recht op de oude regeling.
Flying Blue Elite-deelnemers kunnen conform de Flying Blue-programmavoorwaarden nog steeds extra ruimbagage gratis inchecken.
**        De mogelijkheid om op het moment van inchecken te kiezen voor een vroegere of latere KLM-vlucht naar dezelfde bestemming op dezelfde reisdag (uitsluitend mogelijk wanneer u reist met alleen handbagage).

Klik hier voor een grotere versie van de tabel.