Onze ticketopties voor Europese vluchten

 

Light, Standard en Flex

Vliegen binnen Europa? Voor vliegen in de Economy Class in Europa en naar Noord-Afrika biedt KLM drie ticketopties: Light, Standard en Flex. Elk ticket heeft zijn eigen services en voorwaarden. Hierdoor bent u in de gelegenheid om uw reis nóg beter af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

In de tabel hieronder hebben wij alle services en voorwaarden van Light, Standard en Flex overzichtelijk bijeengebracht.

Naast een keuze uit één van de drie opties, is het ook nog steeds mogelijk om zelf uw ticket samen te stellen door extra services bij te kopen. Bijvoorbeeld Light + ruimbagage of Standard + Economy Comfort. Dat kan meteen bij boeking of op een later moment.

Light, Standard en Flex zijn ook van toepassing op de Europese vluchten van Air France. Voortaan is er één tarievenstructuur voor KLM en Air France.

New Fares structure

* Met ingang van 6 juli 2017 heeft KLM de voorwaarden voor refund en annulering in een Flex-ticket aangepast. Reist u op een Flex-ticket binnen Europa of Noord Afrika, dan kunt u vanaf heden een verzoek voor refund indienen, wanneer u de oorspronkelijk geboekte vlucht annuleert nadat deze is vertrokken. De mogelijkheid geldt voor alle boekingsklassen. Met de aanpassing gelden nu voor KLM en Air France dezelfde voorwaarden met betrekking tot het refunden en annuleren van Flex-tickets.
** De mogelijkheid om op het moment van inchecken te kiezen voor een vroegere of latere KLM-vlucht naar dezelfde bestemming op dezelfde reisdag (uitsluitend mogelijk wanneer u reist met alleen handbagage).