Go Round the World-tickets

Vlieg de wereld rond en bezoek alle bestemmingen die op uw wensenlijstje staan. Plan en boek de reis van uw leven met de SkyTeam Round the World-planner.
 

Reis rond de wereld

Tickets to great destinations

Met SkyTeam kunt u tegen een aantrekkelijke prijs een zaken- of vakantiereis rond de wereld maken. Kies een van de vier Go Round the World-tickets en combineer tot 15 tussenstops tegen een vaste prijs!

Door de routes binnen de netwerken van de SkyTeam-partners te combineren, kunt u vrijwel elke bestemming aandoen. Het SkyTeam-netwerk biedt meer dan 1000 bestemmingen in 169 landen.

Go Round the World-tickets

De onderstaande afstanden zijn afgerond. Raadpleeg de Round the World Planner van SkyTeam voor de exacte minimum- en maximumafstanden per pakket.

Totale afstandAantal tussenstops
Tot 41.000 kilometers
(26.000 mijlen)
Max. 5
Tot 46.000 kilometers
(29.000 mijlen)
Max. 15
Tot 53.000 kilometers
(33.000 mijlen)
Max. 15
Tot 61.000 kilometers
(38.000 mijlen)
Max. 15


De prijs van een Go Round the World-ticket is afhankelijk van de afstand en de reisklasse.

U bepaalt zelf welke bestemmingen u wilt bezoeken. Met de Round the World Planner van SkyTeam kunt u de vele mogelijkheden voor uw reis bekijken! Boek online of bel ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw wereldreis geregeld wordt.

Ga naar de Round the World Planner van SkyTeam. 
Neem contact met ons op

 

Inspiratie

Op zoek naar de mooiste plekken om te duiken? Wilt u de oudste historische bezienswaardigheden ter wereld ontdekken? Of gaat u liever naar het buitenland om eens uitgebreid te shoppen? Ter inspiratie voor de wereldreis van uw dromen vindt u enkele voorbeelden van schitterende reizen.

Pure romantiek op idyllische locaties
Van idyllische eilanden en parelwitte stranden tot het bruisende nachtleven in betoverende wereldsteden. Selecteer de meest adembenemende bestemmingen voor een reis vol pure romantiek!

Bijvoorbeeld: Tokio – Amsterdam – Londen – Parijs – Venetië – Rome – Madrid – Cancún – Havana – Los Angeles – Honolulu – Tokio voor EUR 3.995

Reis door de antieke oudheid
Bezoek enkele van de beroemdste historische schatten ter wereld. Maak kennis met de keizerlijke families van Japan en China, bezoek de aloude beschavingen in het Pacifisch gebied en Latijns-Amerika en ontdek het wonderlijke erfgoed dat zij hebben nagelaten!

Bijvoorbeeld: Londen – Peking – Osaka – Honolulu – Guatemala – Lima – Londen voor EUR 2.350

Reis naar de mooiste stranden
Breng een bezoek aan de mooiste stranden ter wereld! Maak kennis met de plaatselijke bevolking die op de grens van land en zee woont, leer surfen en doe ondertussen nog een mooi kleurtje op.

Bijvoorbeeld: Amsterdam – Miami – Cancún – Honolulu – Bali – Amsterdam voor EUR 2.995

 

Zakenreis rond de wereld

Als u tijdens uw zakenreis meerdere internationale bestemmingen moet aandoen, kunt u tegen een vaste prijs profiteren van een Go Round the World-ticket.

Raadpleeg de Round the World Planner van SkyTeam om te zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. 