KLM Flight Bundle

Op deze pagina informeren we u graag over de (reis)voorwaarden en het actuele beleid rondom KLM Flight Bundle. Het is tijdelijk niet mogelijk om een nieuwe Flight Bundle aan te schaffen.
 

Wat is KLM Flight Bundle?

Met KLM Flight Bundle legt u vooraf een of meerdere Europese bestemmingen vast, tegen een door u gekozen, vaste prijs. U kiest later uw vertrekdatum, waardoor u zeker bent van de laatst beschikbare stoel in uw reisklasse op elke vlucht. Stel zelf uw ideale bundel samen of deel de bundel met uw familie, vrienden of collega’s.
 

Heeft u een KLM Flight Bundle?

Als u in het bezit bent van een KLM Flight Bundle, kunt u een vlucht boeken of wijzigen via de KLM Flight Bundle website.
 

Tijdelijk omboekings- en annuleringsbeleid coronavirus

Wegens de huidige maatregelen hebben we onze vluchtactiviteit moeten verminderen. U kunt online uw boeking wijzigen op KLM Flight Bundle website. Hiervoor betaalt u geen wijzigingskosten. Voor het annuleren van uw boeking en/of het wijzigen van de bestemming van uw bundel, kunt u contact opnemen met het KLM Flight Bundle Contactcentrum.

Deze tijdelijke voorwaarden zijn van toepassing op KLM Flight Bundle. Voor overige boekingen verwijzen we u naar het bestaande beleid op de KLM-website.

1. Kosteloos uw Flight Bundle verlengen

• De geldigheidsperiode van uw bundel is automatisch eenmalig en kosteloos verlengd t/m 30 juni 2021.

2. Kosteloos bestaande of nieuwe boekingen omboeken of annuleren

• U kunt uw bestaande boeking kosteloos omboeken naar een andere reisdatum of annuleren. Bij een annulering worden de credits teruggestort op uw bundel.
• Het wijzigen van uw reisdatum is afhankelijk van de geldigheid en de voorwaarden van uw KLM Flight Bundle. Deze voorwaarden zijn onder voorbehoud van wijziging.

3. Kosteloos uw KLM Flight Bundle aanpassen naar een meerdere bestemmingen bundel.

• U kunt uw bestaande bundel zonder wijzigingskosten aanpassen naar een bundel met meerdere (nieuwe) bestemmingen. Een eventueel prijsverschil dat van toepassing is dient wel te worden betaald.
 

KLM Flight Bundle reisvoorwaarden

KLM Flight Bundle wordt alleen aangeboden in Nederland.

Let op: in sommige landen gelden andere regels en maatregelen dan in Nederland. Raadpleeg daarom voordat u op reis gaat onze Can I Fly pagina  om meer te leren over de actuele stand van zaken en toegangseisen van het land waar u naartoe reist.
 

Contact

KLM Flight Bundle Contactcentrum
Geopend: maandag t/m zondag van 07.00 uur tot 22.00 uur.
Telefoon: + 31 (0)20 5459701
 

FAQ KLM Flight Bundle

Heeft u vragen met betrekking tot KLM Flight Bundle? Graag verwijzen we u naar onze FAQ-pagina.