KLM Flight Bundle

KLM biedt het product KLM Flight Bundle per 1 juli 2021 helaas niet langer aan. Bent u nog in het bezit van een KLM Flight Bundle, dan bieden we u uiteraard de mogelijkheid van een terugbetaling van de ongebruikte vluchten in uw bundel aan. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie.
 

Langere wachttijden KLM Contact Centrum

Heeft u een contactformulier voor terugbetaling van uw Flight Bundle ingevuld? Wegens grote drukte bij het KLM Flight Bundle Contactcentrum kan het langer duren dan 4 weken voordat er contact met u wordt opgenomen. Wij vragen uw begrip hiervoor en streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

 

Heeft u een KLM Flight Bundle?

Is uw bundel volledig gebruikt dan hoeft u geen actie meer te ondernemen. Heeft u nog ongebruikte vluchten in uw bundel dan bieden we u uiteraard de mogelijkheid van een terugbetaling aan. We kunnen de geldigheid van uw bundel helaas niet verlengen.
 

Aanvragen terugbetaling

Om een terugbetaling aan te vragen van uw ongebruikte vluchten hebben we enkele gegevens van u nodig. We hebben u hierover reeds per e-mail geïnformeerd. We vragen u voor 30 september 2021 uw gegevens via het contactformulier in deze e-mail met ons te delen. Het klantenserviceteam van KLM Flight Bundle neemt hierna binnen 4 weken contact met u op om de terugbetaling in gang te zetten. Heeft u onze e-mail niet ontvangen, neemt u dan voor 30 september 2021 contact op met KLM Flight Bundle Contactcentrum. Indien u al een teruggave heeft aangevraagd, hoeft u dit formulier niet nogmaals in te vullen.
 

Contact

KLM Flight Bundle Contactcentrum
Geopend: maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Telefoon: + 31 (0)20 5459701
E-mail: KLM.flightbundle@klm.com
 

Voorwaarden KLM Flight Bundle

Op deze pagina  vindt u de KLM Flight Bundle Regelgeving