Algemene voorwaarden van de TDC- en TCV-vouchers

Lees hier alles wat u moet weten over KLM’s Travel Discount Certificates (TDC’s) en Transportation Credit Vouchers (TCV’s).

Op deze pagina:

TDC- en TCV- vouchers

  1. Een TDC mag alleen worden gebruikt bij de betaling van een nieuw vliegticket. Een TCV mag niet worden gebruikt bij de betaling van overige diensten zoals extra bagage, wijzigingskosten en tariefverschillen.
  2. Een TDC of TCV mag worden gebruikt bij de betaling van alle gepubliceerde tickets van KLM, AIR FRANCE en Delta Air Lines. Een TDC of TCV mag alleen worden gebruikt voor vluchten uitgevoerd door KLM, AIR FRANCE en Delta Air Lines.
  3. Een TDC of TCV is overdraagbaar, maar kan niet worden ingewisseld tegen contant geld of andere middelen. Aangekochte TDC’s kunnen in beslag worden genomen. Kopieën van TDC’s of TCV’s worden niet geaccepteerd. Verzoeken tot vervanging van TDC’s worden niet gehonoreerd.
  4. Een TDC of TCV moet worden overgelegd bij uitgifte van het vliegticket. TDC’s worden niet met terugwerkende kracht geaccepteerd.
  5. De betaling van een nieuw vliegticket mag worden ondersteund met maximaal twee TDC’s of maximaal één TDC en één TCV.
  6. Alle regels omtrent wijzigingen aan en vergoedingen voor vliegtickets die zijn betaald met TDC’s en TCV’s zijn onderhevig aan de regelgeving omtrent de gepubliceerde tarieven.
  7. De persoon die een TDC of TCV gebruikt, is verantwoordelijk voor de betaling van eventuele bijkomende belastingen. TDC-vouchers zijn tot 2 jaar en TCV-vouchers tot 1 jaar na uitgifte geldig.