Voorzieningen in onze lounges

In de bruisende omgeving van de luchthaven zijn onze lounges een oase van rust en luxe. Of u nu zakelijke voorzieningen zoekt of gewoon een plek om te ontspannen, in onze lounges vindt u precies wat u nodig heeft.

Snelle toegang tot Lounge 25

New registration method
Het is heel eenvoudig om toegang te krijgen tot Lounge 25. U scant gewoon zelf uw boardingpass bij de ingang en u bent binnen. U kunt hiervoor zowel de digitale boardingpass op uw telefoon gebruiken als de papieren versie

Standaard faciliteiten

Lounges standard facilities

Geniet in een comfortabele omgeving van rust, een hapje van ons buffet of een drankje met een snack aan de bar. Vermaak u met televisieprogramma’s of gebruik een van de werkplekken. Op Amsterdam Airport Schiphol kunt u zich opfrissen met een douche of uw baby verzorgen. En natuurlijk helpen wij u graag met elk verzoek!

Neem een virtueel kijkje in onze KLM Crown-Lounge 52. Met uw linkermuisknop (of de pijltjes op uw toetsenbord) kunt u 360 graden om u heen zien.

Video niet zichtbaar? Download Quicktime .

Faciliteiten in onze KLM Crown-Lounges

Facilities in our KLM Crown Lounges

Ingericht door het prestigieuze Nederlandse ontwerpbureau Studio Linse, bieden onze KLM Crown-Lounges u wereldwijd een stijlvolle omgeving met veel privacy en ruimte. Op Amsterdam Schiphol Airport omvatten Lounge 25 (Schengen gebied) en Lounge 52 (intercontinentaal) samen bijna 6000m2! In een ontspannen atmosfeer vindt u: 

  • Rustgebieden
  • Gezonde hapjes en drankjes
  • Entertainment
  • Computers met gratis wifi- en oplaadmogelijkheden voor laptops
  • Fax, telefoon en kopieerapparaat
  • Internationale kranten 

Onze KLM Crown-Lounges zijn gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn rookvrije gebieden en delen waar u wel kunt roken. 

Voorzieningen in de SkyTeam Exclusive Lounges

In de SkyTeam Exclusive Lounges, te vinden op diverse luchthavens over de hele wereld, kunt u voor vertrek nog even heerlijk ontspannen. Kom tot rust in een stijlvolle en unieke omgeving waar u dag en nacht een gevoel van luxe en privacy kunt ervaren. Geniet van luxe voorzieningen als:

  • Wellnesscentrum met full-body-massagestoelen
  • Zuurstofbar
  • Wifi, stopcontacten en PC-hulp van ons Business Centre
  • Gratis consumpties

Lounge check-in

Tijdens een overstap kunt u ook inchecken in onze KLM Crown-lounges op Amsterdam Airport Schiphol, in Houston en in Toronto. Transferpassagiers kunnen op luchthaven Parijs-Charles de Gaulle inchecken in de Air France-lounge in Terminal 2E.

Milieuvriendelijk ‘loungen’

Onze nieuwe KLM Crown-Lounge (Lounge 52) is milieuvriendelijk ingericht, met energiebesparende lampen en een speciaal luchtcirculatiesysteem waarmee het water voor de 10 douches wordt verwarmd. 

Bekijk de locaties van onze KLM Crown-Lounges wereldwijd