Cabin overview Economy Intercontinental

Economy Class-stoel op intercontinentale vluchten

Ontdek de hoge standaard van onze Economy Class op intercontinentale vluchten. Maak het knus met een kussen en deken en kom tot rust in de ergonomisch ontworpen stoel met verstelbare hoofdsteun. Beide zijdes van de hoofdsteun kunnen buigen, zodat u kunt leunen, ook als u in een stoel in het midden of bij het gangpad zit. Wilt u uw ogen niet sluiten, dan kunt u van het entertainmentscherm genieten met volop films, muziek, spelletjes en meer. Maak gebruik van een KLM-koptelefoon of van uw eigen koptelefoon.

Kenmerken

  • Standaard beenruimte (79 cm/31 inch)
  • Tot 12,5 cm (5 in) naar achter verstelbaar
  • 9-11 inch persoonlijk entertainmentscherm
  • Ergonomisch ontworpen met verstelbare hoofdsteun
  • Gratis stoelselectie tijdens het inchecken
  • Stroomvoorziening bij de stoel op de meeste vluchten
Reserveer deze stoel


Reserveer uw favoriete stoel

Tijdens de check-in kunt u kosteloos kiezen voor uw favoriete standaard Economy Class-stoel. Als u zeker wilt zijn van uw gewenste stoel of als u graag naast uw reisgenoot wil zitten, reserveer uw stoel(en) dan via Mijn Reis. Tegen een vergoeding kunt u de beste stoel voor u (en voor uw reisgenoten) selecteren, nog voordat de check-in begint.

Flying Blue-voordelen

Bent u een Flying Blue Silver-, Gold- of Platinum-deelnemer? Kies dan kosteloos uw favoriete standaard Economy Class-stoel. Ook voordat uw check-in begint!

U wilt misschien meer weten over...