Seat in front of the cabin

Stoel in de voorsectie op intercontinentale vluchten

Geniet van de stoelen in de voorsectie van onze Economy Class en zorg dat u als een van de eerste passagiers weer uit het vliegtuig bent bij aankomst. Door de locatie van deze stoelen bent u in de meeste gevallen sneller in en uit het vliegtuig dan uw medepassagiers in de reguliere Economy Class. Wanneer u haast heeft, of graag snel van boord gaat, is dit misschien wel een ideale stoel voor u. De stoelen in de voorsectie hebben dezelfde kenmerken als de standaard Economy Class-stoelen, maar bevinden zich meer aan de voorkant van het vliegtuig. U beschikt altijd over een persoonlijk entertainmentscherm. Deze stoelen zijn alleen beschikbaar op intercontinentale vluchten.

Kenmerken

  • Standaard beenruimte (79 cm/31 inch)
  • In eerste rijen achter de Economy Comfort-zone
  • Als een van de eersten van boord
  • 9-11 inch persoonlijk entertainmentscherm
  • Ergonomisch ontworpen
  • Alleen beschikbaar op intercontinentale vluchten
Reserveer deze stoel

Reserveer uw favoriete stoel

U kunt uw stoel in de voorsectie reserveren tijdens de boeking van uw KLM-vlucht, of op een later moment via Mijn Reis. Er is op elke vlucht een beperkt aantal stoelen in de voorsectie beschikbaar, dus als u zeker wil zijn van deze stoel of graag naast uw reisgenoot wil zitten, wacht dan niet te lang met uw reservering.

Flying Blue-voordelen

Als u een Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer bent, kunt u kosteloos een stoel in de voorsectie reserveren. Flying Blue Silver-deelnemers betalen 25% minder. Als Flying Blue Explorer-deelnemer ontvangt u 10% korting.

U wilt misschien meer weten over…