Seat in a row of 2

Stoel in een rij van 2 op intercontinentale vluchten

Op de meeste intercontinentale vluchten bieden we stoelen in een rij van 2 aan. Deze stoelen bevinden zich in de Economy Class (vaak achteraan in het vliegtuig). Als u samen reist, biedt deze stoel voor u en uw reisgenoot meer privacy en een gezellig begin van uw reis. De ergonomisch ontworpen stoel heeft standaard beenruimte (79 cm/31 in) en is tot 9 cm (3.5 in) naar achter verstelbaar. U heeft altijd een stoel aan het gangpad of raam, omdat er geen stoel in het midden is. Deze stoel is alleen beschikbaar op intercontinentale vluchten. Tijdens uw vlucht kunt u genieten van muziek, films en spelletjes op uw persoonlijke entertainmentscherm.

Kenmerken

  • Standaard beenruimte (79 cm/31 inch)
  • In een rij van 2 in Economy Class
  • Meer privacy
  • 9-11 inch persoonlijk entertainmentscherm
  • Ergonomisch ontworpen
  • Alleen beschikbaar op intercontinentale vluchten
Reserveer deze stoel

Reserveer uw favoriete stoel

U kunt uw stoel in een rij van 2 in de Economy Class reserveren tijdens de boeking van uw KLM-vlucht, of op een later moment via Mijn Reis. Er is op elke vlucht een beperkt aantal stoelen in een rij van 2 beschikbaar, dus als u zeker wil zijn van deze stoel of graag naast uw reisgenoot wil zitten, wacht dan niet te lang met uw reservering.
couple on board Boeing 787
Seat in a row of 2

Flying Blue-voordelen

Als u een Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer bent, kunt u kosteloos een stoel in een rij van 2 reserveren. Flying Blue Silver-deelnemers betalen 25% minder. Voor alle Flying Blue Explorer-deelnemers is er een korting van 10%.

U wilt misschien meer weten over…