Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Entertainment aan boord

De tijd vliegt voorbij terwijl u geniet van films en ander interactief audio- en video-entertainment aan boord van uw KLM vlucht.

Entertainment tijdens uw vlucht

De laatste kaskrakers, geweldige muziek, topdrama, exotische natuurdocumentaires en nog veel meer… Benieuwd naar het uitgebreide entertainmentaanbod tijdens uw KLM vlucht?

Ontdek nieuw entertainment in de Boeing 777-200
Eind 2015 hebben alle Boeing 777-200 vliegtuigen een volledig gerenoveerd interieur. De nieuwe stoelen bieden u een uitgebreid nieuw inflight entertainmentsysteem met navigatie beschikbaar in twaalf talen. Het systeem biedt onder andere meer content, grotere 9 inch touchscreens in HD-kwaliteit, interactieve 3D-kaarten en de mogelijkheid om via ‘seat chat’ te communiceren met medereizigers die niet in de buurt zitten. In World Business Class maakt het persoonlijke 16 inch scherm dat wordt bediend met een handset met touchscreen, de ervaring van luxe compleet.

Entertainment aan boord (alleen in het Engels).

Bekijk het aanbod

Divers aanbod en een persoonlijk beeldscherm

Inflight entertainment

Geniet op intercontinentale KLM- vluchten van in totaal meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment in diverse talen – van het moment dat u aan boord plaatsneemt tot het moment dat u weer uitstapt.

 • Meer dan 80 films, zowel recente, klassieke als wereldcinema. Veel van deze films zijn te zien in het Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees of Spaans
 • Televisieprogramma’s met diverse thema’s zoals komedie, drama, People & Planet, reizen, concerten, sport, nieuws en lifestyle
 • Euronews: wekelijkse verslagen van de grootste internationale nieuwszender van Europa
 • Honderden cd’s en exclusieve KLM muziekspecials
 • Talencursussen
 • Luisterboeken
 • Spelletjes


U geniet van dit alles op een persoonlijk interactief beeldscherm op al onze intercontinentale KLM vluchten (behalve KLM vluchten naar Tel Aviv met Boeing 737).

Rond het begin van elke maand vernieuwen we het entertainmentaanbod aan boord.

Van en naar Azië
Op alle KLM-vluchten van en naar China, Korea en Japan zijn gratis lokale kranten beschikbaar. Ga lekker zitten en geniet van een van onze films (ondertiteld of nagesynchroniseerd in het Chinees, Koreaans of Japans) of luister naar radioprogramma’s in deze talen.

Lees verder over onze dienstverlening op specifieke routes

Het gebruik van elektronische apparatuur

Business jet service - airplane

Vanaf nu hoeft u uw mobiele telefoon of tablet niet meer op te bergen aan boord van uw vlucht! Op alle KLM-vluchten mag u namelijk gebruikmaken van een groot aantal draagbare elektronische apparaten. Hiervoor hoeft u deze apparaten alleen op vliegtuigmodus (Airplane Mode) in te stellen of de mobiele service uit te schakelen.

 • Aan boord mag u gebruikmaken van smartphones, tablets, e-readers, mediaplayers, radio’s, camera’s, hoofdtelefoons (behalve bluetooth-hoofdtelefoons, draagbare spelcomputers, pagers en medische apparatuur).
 • Als uw apparaat geluid produceert, dient u een hoofdtelefoon te gebruiken. Bluetooth-hoofdtelefoons zijn niet toegestaan.
 • Laptops en andere grotere of zwaardere apparaten (van meer dan 1 kg/2,2 lbs) moeten tijdens het taxiën, opstijgen en landen worden opgeborgen.
 • Alleen in specifieke omstandigheden zal ons cabinepersoneel u vragen uw apparaten volledig uit te schakelen en op te bergen.


Sommige apparaten mogen nooit aan boord worden gebruikt, zoals elektronische sigaretten, bluetooth-hoofdtelefoons, persoonlijke luchtreinigers, speelgoed met een afstandsbediening, televisies, zenders, VHF-scanners/-ontvangers en apparaten waarbij het mobiele netwerk is ingeschakeld.

KLM-app Movies&more

Movies&MoreApp

Met de gratis KLM-app Movies&more kunt u het entertainmentaanbod van elke intercontinentale KLM-vlucht in de huidige maand bekijken:

 • Volledig overzicht van films, televisie, muziek en kinderprogramma’s
 • Trailers van de laatste films


De app is gratis en bestaat alleen in het Engels.

Download voor iPhones 

Download voor iPads 

Download voor Android telefoons 

Wifi aan boord

Momenteel testen we wifi aan boord van een van onze Boeing 777-300-toestellen. Op andere KLM-vluchten bieden we nog geen draadloos internet aan.

Lees verder over wifi op KLM-vluchten

Holland Herald, bekroond magazine

De in 1966 gelanceerde Holland Herald is niet alleen het oudste inflight magazine ter wereld, maar ook het grootste Engelstalige tijdschrift van Nederland!

Elke maandelijkse editie heeft weer een ander verrassend thema met artikelen over reizen, lifestyle en leuke gadgets, interessante weetjes en cijfers.

Bent u op zoek naar leuke activiteiten? De Holland Herald biedt een culturele agenda voor Nederland en beschrijvingen van KLM-bestemmingen.

En u kunt natuurlijk ook deelnemen aan de bekende KLM/Holland Herald-fotowedstrijd. Geen wonder dat de meeste passagiers ons magazine mee naar huis nemen!

In elke uitgave vindt u bovendien een catalogus voor uw belastingvrije aankopen aan boord.

www.hollandherald.nl (alleen in het Engels).

Entertainment on board

Veelgestelde vragen

Terug naar boven
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com