WiFi en entertainment aan boord

De tijd vliegt voorbij terwijl u geniet van films en ander interactief entertainment. Of blijf op de hoogte van uw laatste e-mails en berichten met WiFi aan boord.
 

WiFi aan boord

Blijf in contact met vrienden en familie, lees uw binnenkomende e-mails of luister naar uw favoriete afspeellijsten. Op steeds meer vluchten kunt u gebruik maken van WiFi op uw eigen apparaat. Ziet u het WiFi logo aan boord? Dan is WiFi meteen beschikbaar als u gaat zitten!

Zodra u verbonden bent met het WiFi-netwerk, opent KLM’s onboard portal automatisch. Op dit portal kunt u activiteiten boeken voor op uw bestemming, de laatste vluchtstatus checken, een internetpakket aanschaffen en meer.

Geniet van gratis berichten versturen (via WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat en soortgelijke services) aan boord van ieder toestel dat is uitgerust met internet. Of kies een van de andere internetpakketten, afhankelijk van het toestel waar u mee vliegt.

 

Gebruik uw eigen elektronische apparaten

Uw mobiele telefoon of tablet hoeft niet weggestopt te worden tijdens de vlucht! U mag allerlei soorten elektronische apparaten aan boord gebruiken op KLM-vluchten. Zolang u uw apparaat in vliegtuigmodus zet of uw mobiele netwerk uitschakelt. Zorg ervoor dat u dit in gedachten houdt:

  • Aan boord mag u gebruikmaken van smartphones, tablets, e-readers, mediaplayers, radio’s, camera’s, hoofdtelefoons, draagbare spelcomputers en pagers.
  • Wilt u iets beluisteren op uw apparaat? Gebruik dan een hoofdtelefoon.
  • U kunt altijd uw eigen hoofdtelefoon gebruiken in combinatie met het inflight entertainmentsysteem en in World Business Class ook uw oplader. Dankzij het nieuwste inflight entertainmentsysteem, dat aan boord van steeds meer vliegtuigen beschikbaar is, kunt u zelfs uw USB-kabel of oplader gebruiken in zowel Economy Class als World Business Class.
  • Laptops en soortgelijke grotere apparaten en apparaten die zwaarder zijn dan 1 kg (2,2 lbs) moeten tijdens het taxiën, opstijgen en landen worden opgeborgen.
  • U wordt alleen in uitzonderlijke gevallen gevraagd uw apparaten volledig uit te schakelen en op te bergen.
Sommige apparaten mogen nooit aan boord worden gebruikt: elektronische sigaretten, speelgoed met een afstandsbediening, televisies, zenders, VHF-scanners/-ontvangers en apparaten waarbij het mobiele netwerk is ingeschakeld. Lees meer over beperkt toegestane of verboden voorwerpen.
 

Entertainment tijdens uw vlucht

De laatste kaskrakers, geweldige muziek, topdrama, exotische natuurdocumentaires en nog veel meer. Benieuwd naar het uitgebreide entertainmentaanbod tijdens uw KLM-vlucht?

Ruime keuze en een eigen beeldscherm

Vanaf het moment dat u gaat zitten tot het moment dat u uitstapt, kunt u op alle intercontinentale KLM-vluchten genieten van meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment in diverse talen:

  • Meer dan 200 films, waaronder recente releases, klassiekers en world cinema. Veel van deze films zijn te zien in het Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees of Spaans.
  • Televisieprogramma’s met diverse thema’s zoals komedie, drama, People & Planet, reizen, concerten, sport en lifestyle
  • Honderden albums en exclusieve KLM muziekspecials
  • Speciale kinderkanalen
  • Spelletjes
U geniet van dit alles op een persoonlijk interactief beeldscherm op bijna al onze intercontinentale KLM-vluchten (behalve KLM-vluchten naar Tel Aviv met Boeing 737). Rond het begin van elke maand vernieuwen we het entertainmentaanbod aan boord.


Van en naar Azië

Op alle KLM-vluchten van en naar China, Korea en Japan zijn gratis lokale kranten beschikbaar. Ga lekker zitten en geniet van een van onze films (ondertiteld of nagesynchroniseerd in het Chinees, Koreaans of Japans) of luister naar radioprogramma’s in deze talen.

Lees verder over .

 

Holland Herald

De in 1966 gelanceerde Holland Herald is het oudste inflight magazine ter wereld, met maandelijkse artikelen over reizen, lifestyle, leuke gadgets en interessante feiten en cijfers. Bent u op zoek naar leuke activiteiten? De Holland Herald biedt een culturele agenda voor Nederland en beschrijvingen van KLM-bestemmingen. In elke uitgave vindt u bovendien een catalogus voor uw belastingvrije aankopen aan boord.

Ga naar de Holland Herald website  voor meer informatie (alleen beschikbaar in het Engels).