Entertainment aan boord

De tijd vliegt voorbij terwijl u geniet van films en ander interactief audio- en video-entertainment aan boord van uw KLM vlucht.
 

Entertainment tijdens uw vlucht

De laatste kaskrakers, geweldige muziek, topdrama, exotische natuurdocumentaires en nog veel meer… Benieuwd naar het uitgebreide entertainmentaanbod tijdens uw KLM vlucht? Bekijk het uitgebreide aanbod.

Entertainment aan boord (alleen in het Engels).

Bekijk het aanbod
 

Divers aanbod en een eigen beeldscherm

Inflight entertainment

Vanaf het moment dat u gaat zitten tot het moment dat u uitstapt, kunt u op alle intercontinentale KLM-vluchten genieten van in totaal meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment in diverse talen:

 • Meer dan 80 films (en bij het nieuwste entertainmentsysteem meer dan 200), waaronder recente releases, klassiekers en world cinema. Veel van deze films zijn te zien in het Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees of Spaans.
 • Televisieprogramma’s met diverse thema’s zoals komedie, drama, People & Planet, reizen, concerten, sport en lifestyle
 • Honderden cd’s en exclusieve KLM muziekspecials
 • Talencursussen
 • Speciale kinderkanalen
 • Luisterboeken
 • Spelletjes


U geniet van dit alles op een persoonlijk interactief beeldscherm op al onze intercontinentale KLM vluchten (behalve KLM vluchten naar Tel Aviv met Boeing 737).

Rond het begin van elke maand vernieuwen we het entertainmentaanbod aan boord.

Van en naar Azië
Op alle KLM-vluchten van en naar China, Korea en Japan zijn gratis lokale kranten beschikbaar. Ga lekker zitten en geniet van een van onze films (ondertiteld of nagesynchroniseerd in het Chinees, Koreaans of Japans) of luister naar radioprogramma’s in deze talen.

Lees verder over onze dienstverlening op specifieke routes

 

Het gebruik van elektronische apparaten

Man and woman checking tablet on board

Uw mobiele telefoon of tablet wegstoppen tijdens de vlucht… is verleden tijd! U mag diverse soorten elektronische apparaten mee aan boord nemen op alle KLM-vluchten. zolang u uw apparaat in vliegtuigmodus zet of uw mobiele netwerk uitschakelt. De Bluetooth-modus van uw elektronische apparaten mag u te allen tijde gebruiken (bijvoorbeeld Bluetooth-headsets). Om het elektronische apparaat in de vliegtuigmodus te houden, moet Bluetooth afzonderlijk worden aangezet nadat de vliegtuigmodus is geselecteerd.

 • Aan boord mag u gebruikmaken van smartphones, tablets, e-readers, mediaplayers, radio’s, camera’s, hoofdtelefoons, draagbare spelcomputers, pagers en bepaalde soorten medische apparatuur. Als u medische apparatuur wilt meenemen, verzoeken wij u uiterlijk 2 werkdagen voor vertrek contact op te nemen met KLM Cares.
 • Wilt u iets beluisteren op uw apparaat? Gebruik dan een hoofdtelefoon.
 • U kunt altijd uw eigen hoofdtelefoon gebruiken in combinatie met het in-flight entertainmentsysteem en in World Business Class ook uw oplader. Dankzij het nieuwste in-flight entertainmentsysteem, dat aan boord van steeds meer vliegtuigen beschikbaar is, kunt u zelfs uw USB-kabel of oplader gebruiken in zowel Economy Class als World Business Class.
 • Laptops en soortgelijke grotere apparaten en apparaten die zwaarder zijn dan 1 kg (2,2 lbs) moeten tijdens het taxiën, opstijgen en landen worden opgeborgen.
 • U wordt alleen in uitzonderlijke gevallen gevraagd uw apparaten volledig uit te schakelen en op te bergen.


Sommige apparaten mogen nooit aan boord worden gebruikt, zoals elektronische sigaretten, speelgoed met een afstandsbediening, televisies, zenders, VHF-scanners/-ontvangers en apparaten waarbij het mobiele netwerk is ingeschakeld.

 

WiFi aan boord

Dankzij WiFi aan boord kunt u tijdens uw reis op steeds meer vluchten in contact blijven met vrienden en collega’s. Momenteel zijn alle nieuwe Boeing 787 Dreamliners en een van onze Boeing 777-300-toestellen uitgerust met WiFi. Op de overige KLM-vluchten is nog geen WiFi beschikbaar.

Is uw toestel uitgerust met WiFi? Open dan tijdens uw vlucht KLM.com. Wanneer het toestel een bepaalde hoogte heeft bereikt, kunt u een WiFi voucher aanschaffen en deze meteen gebruiken.

Lees de Algemene Voorwaarden voor WiFi aan boord

 

Holland Herald, bekroond magazine

De in 1966 gelanceerde Holland Herald is niet alleen het oudste inflight magazine ter wereld, maar ook het grootste Engelstalige tijdschrift van Nederland!

Er komt maandelijks een interessant thema aan bod. De artikelen in Holland Herald gaan over reizen, lifestyle, leuke gadgets en interessante feiten en cijfers.

Bent u op zoek naar leuke activiteiten? De Holland Herald biedt een culturele agenda voor Nederland en beschrijvingen van KLM-bestemmingen.

En u kunt natuurlijk ook deelnemen aan de bekende KLM/Holland Herald-fotowedstrijd. Geen wonder dat de meeste passagiers ons magazine mee naar huis nemen!

In elke uitgave vindt u bovendien een catalogus voor uw belastingvrije aankopen aan boord.

www.holland-herald.com  (alleen beschikbaar in het Engels)