Vlieg met La Première, de First Class van Air France

Plezier, verfijning, sereniteit: Geniet op het vliegveld en aan boord van persoonlijke service en optimaal comfort. Onze La Première teams zijn volledig gefocust op uw comfort en rust, en bieden u gedurende de hele reis een exceptionele reiservaring.

Een unieke ervaring en gegarandeerde ontspanning

La premiere

Persoonlijke service op vliegveld Parijs-Charles de Gaulle

La premiere
Wanneer u reist in La Première, ontvangt u op onze vliegvelden service op maat gericht op uw persoonlijke wensen en een ultiem comfort lees meer .

Comfort aan boord

La premiere
La Première biedt de allure van een privélounge: Een cabine die is ontworpen als exclusieve oase van welzijn. Met een combinatie van esthetiek en privacy biedt de cabine vier tot negen licht gewelfde stoelen in aantrekkelijke kleuren. Geniet van ongeëvenaarde luxe en comfort. lees meer .

Maaltijden aan boord

La premiere
De maaltijdservice van La Première ademt Franse gastvrijheid. Geniet van een unieke en verfijnde culinaire ervaring. Op het menu staan gourmet maaltijden, licht of klassiek, die volledig aansluiten bij uw wensen. lees meer .

Geniet van een reis vol luxe naar 25 bestemmingen

La premiere

Vlieg in La Premiere van Amsterdam naar:

Atlanta , Boston Houston , Los Angeles , New York ,Washington , Miami , São Paulo , Beijing , Hong Kong , Seoel , Sjanghai , Singapore , Jakarta , Tokyo Bangalore Abidjan ,  Beiroet Douala , Dubai , Johannesburg Luanda Libreville , Yaoundé  en  Malabo .