KLM's Delfts blauwe huisjes

Bouw uw eigen Delfts blauwe stad met de miniaturen van KLM.
 

Uniek cadeau in World Business Class

Sinds de jaren 50 geven we elke passagier in World Business Class een uniek cadeau: een Delfts blauw miniatuur van een karakteristiek Hollands huisje gevuld met jenever.

Elk miniatuur is gemaakt naar het evenbeeld van een bestaand Hollands huis. Jaarlijks geven we rond 7 oktober een nieuw miniatuur uit, ter gelegenheid van KLM’s oprichtingsdatum in 1919.

Door de jaren heen zijn onze Delfts blauwe huisjes zeer gewilde verzamelobjecten geworden waarin een levendige ruilhandel bestaat.

Lees meer over de geschiedenis van KLM 
Lees meer over World Business Class

 
 

KLM Delfts blauwe huisjes-app

Heeft u een iPhone, iPad of Android-telefoon? Dan er is een nieuwe manier om uw verzameling Delfts blauwe huisjes bij te houden. Download onze app voor een overzicht van alle Delfts Blauwe huisjes die we ooit hebben uitgegeven.

U ziet dan in een oogopslag welke Delfts blauwe huisjes u al heeft. En u kunt bijhouden welke huisjes u voor uw volgende reis in onze Business Class op het oog heeft.

Lees meer over onze Delfts blauwe huisjes-app

 
 

KLM Delfts blauwe huisjesboek

Shop@KLM
Ter ere van het 90-jarig bestaan van KLM in 2009 hebben we een speciaal boek uitgegeven waarin alle Delfts blauwe huisjes worden beschreven. Een exemplaar van deze beperkte oplage kunt u online bestellen via Shop@KLM.

Wij bezorgen het boek dan aan boord van uw KLM-vlucht of aan huis in Nederland.

Ga naar Shop@KLM 