KLM en social media

Wilt u gebruikmaken van social media om in contact te komen met KLM? U kunt ons vinden op Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Kies een kanaal en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, fantastische aanbiedingen en persoonlijke service.

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, producten en diensten. En wilt u een zitplaats bij het raam, uw ticket omboeken of uitzoeken hoe u uw sportuitrusting kunt meenemen? Wij helpen u graag met eventuele verzoeken.

Bekijk onze inspirerende foto’s en video’s om meer reisinspiratie op te doen. Bovendien ontvangen wij graag uw verhalen, foto’s en ideeën om onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.

Ga naar KLM op Facebook

Messenger

Messenger

Tijdens het boeken van uw vlucht op KLM.com kunt u ervoor kiezen uw boekingsbevestiging, incheckmelding, boarding pass en updates over uw vluchtstatus via Facebook’s Messenger te ontvangen. Alle informatie is dan te lezen in één conversatie die op de luchthaven, onderweg en thuis kan worden geopend. Nog vragen? Stel ze ons in hetzelfde gesprek om zo rechtstreeks via Messenger contact met ons op te nemen. Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Twitter

Twitter

Ontvang het allerlaatste nieuws en profiteer van onze speciale aanbiedingen en persoonlijke klantenservice.

Net als op Facebook kunnen we u ook via Twitter helpen met eventuele verzoeken. Wilt u uw reservering wijzigen of uitzoeken hoe u uw huisdier kunt meenemen? Stuur ons een tweet en wij geven u graag een antwoord.

Volg KLM op Twitter

KLM op YouTube

YouTube

In onze YouTube-video’s maakt u kennis met 90 jaar KLM in de luchtvaartindustrie, onze nieuwste speciale aanbiedingen en nieuwe producten. Bovendien kunt u hier ook een bijzonder kijkje achter de schermen nemen!

Bezoek het KLM-kanaal op YouTube

LinkedIn

Linkedin

Op LinkedIn vindt u meer informatie over ons bedrijf, onze producten en diensten. Via LinkedIn bent u bovendien als een van de eersten op de hoogte van nieuwe vacatures bij KLM!

Ga naar KLM op LinkedIn

KLM-blog

KLMBlog

Wilt u KLM nog beter leren kennen? Lees dan onze blogs! De meeste zijn geschreven door KLM-medewerkers. Mensen met een passie voor vliegtuigen, vliegen, reizen en hun werk. Krijg de beste reistips van bemanningsleden en ontdek hoe wij een vliegtuig verven of uw verloren iPad weer terugvinden.

Wilt u nog meer weten? Vraag het ons gewoon!

Ga naar het KLM-blog