"Visste du?"

Visste du at det er ti gode grunner til å kompensere for personlig CO2-utslipp?

Visste du?

Ved å kompensere for din flyvning, nøytraliserer du mesteparten av påvirkningen på klimaendringene når du flyr. Les mer om CO2ZERO.
 

Visste du?

Pengene som kommer inn gjennom CO2ZERO går direkte til CO2-reduserende prosjekter som oppfyller kravene til betegnelsen Gold Standard som WWF også har tatt initiativet til. Les mer på klmtakescare.com .
 

Visste du?

Gold Standard setter de strengeste miljøkravene til CO2-kompensasjon. Dette sikrer direkteinvesteringer i bærekraftige energiprosjekter i utviklingsland. Et prosjekt må oppfylle strenge krav, bør bidra til lokalsamfunnet og kun benytte lokal arbeidskraft.

 

Visste du?

CO2ZERO-kompensasjonprogrammet er den enkleste, mest effektive og rimeligste kompensasjonstjenesten for å fly CO2-nøytralt.

 

Visste du?

Jo mer bagasje du tar med, desto tyngre blir flyet og desto mer drivstoff kreves for å fly – noe som fører til høyere CO2-utslipp. Prøv å reise med så lite bagasje som mulig.

 

Visste du?

Vi bidrar alle til klimaendringer som en konsekvens av CO2-utslippene vi produserer hver gang vi flyr, kjører bil eller benytter en pc.

 

Visste du?

CO2 er det kjemiske symbolet for karbondioksid, som er den største av drivhusgassene og har størst virkning på klimaendringer forårsaket av oss mennesker.

 

Visste du?

Du kan kompensere for en tur-retur flyvning fra Amsterdam til New York for bare 8,50 EUR. Din investering benyttes til å dekke kostnadene til å kjøpe Gold Standard-utslippskvoter og administrasjonskostnader. Sjekk ut faktisk beregning per reisemål.