KLM partnerprogram

Reklamer for KLM-flyvninger på din app, blogg eller nettsted og få rabatt på flybestillinger gjort på KLM.com. Bli en del av KLMs partnerprogram i dag.

Fordelene ved å bli KLM-partner

  • Koble sammen ditt varemerke med KLMs, og dra nytte av et samarbeid med et av de sterkeste varemerkene i reiselivsbransjen
  • 30 dagers levetid for informasjonskapslene
  • Mobilsporing
  • Sporing på tvers av landegrenser
  • Kort godkjenningstid for salgene
  • Verktøy som hjelper deg i markedsføringen og optimaliserer konverteringen: linkskaper, produktstrøm, skreddersydde bannere (for mobil) og en flysøkwidget.


Provisjon:
Mellomdistanse1 % av omsetningen
Langdistanse1,5 % av omsetningen


Når du har registrert deg, sender vi deg informasjon så fort du er godkjent slik at du kan komme i gang med å reklamere for KLM-flyvninger på ditt nettsted eller i din blogg/app. Du får tilgang til kampanjer og materiell som skal brukes i ditt land. Vår globale sporingsløsning garanterer at du får honorar for alle bestillinger på KLM.com som gjøres med utgangspunkt i din nettside, uansett hvilket lands versjon av klm.com, avreiseflyplass, språk eller valuta som brukes.


Bli KLM-partner

Registrer deg

 

Hvem kan bli KLM-partnere?

Reiserelaterte nettsider, blogger og sammenligningssider kan registrere seg som KLM-partnere.

Har du en sammenligningsside for flyreiser og ønsker å bruke vår API? Vennligst registrer deg for KLMs metasøkeprogram! For mer informasjon, kontakt affiliation@klm.com.

Dessverre tar vi ikke imot SEA-partnere.

 

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines er et globalt flyselskap basert i Nederland som ble grunnlagt i 1919. I dag er KLM det eldste flyselskapet som fremdeles drives under sitt opprinnelige navn. KLM arbeider tett med AIR FRANCE under navnet AIR FRANCE KLM Group. Selv om de to selskapene slo seg sammen i 2004, har de fortsatt å drive som to separate flyselskaper med egen identitet og eget varemerke. AIR FRANCE KLM Group er ledende i Europa innen flyvirksomhet.

Hvert år velger over 20 millioner passasjerer KLM på grunn av:

  • Fleksibilitet når det gjelder valg av avreiseflyplass og mer enn 100 reisemål
  • Enestående service om bord
  • Konkurransedyktige billettpriser til USA, Afrika, Asia og mange reisemål i Europa samt jevnlige spesialkampanjer.


For mer informasjon, vennligst kontakt affiliation@klm.com