KLMs Affiliate-program

Promotér KLM-flyvninger på appen, bloggen eller nettsiden din, og tjen kommisjoner på bestillinger av flyvninger gjort på KLM.com. Bli med i KLMs Affiliate-program i dag.
 

Fordeler ved å være tilknyttet KLMs Affiliate-program

  • Koble merket ditt til KLMs, og samarbeid med et av de sterkeste merkene i reiseindustrien
  • Informasjonskapsel med 30 dagers levetid
  • Mobilsporing
  • Sporing over hele landet
  • Kort godkjenningstid for salg
  • Verktøy for å forenkle din promotering og optimalisere konvertering: lenkeskaper, produktstrøm, skreddersydde (mobil) faner og et program for søk på flyvninger


Kommisjon
Mellomdistanse1 % av omsetning
Langdistanse1,5 % av omsetning
 
 

Hvem kan bli tilknyttet KLMs Affiliate-program

Reiserelaterte nettsider, blogger og sammenligningsider er velkommen til å registrere seg for KLMs Affiliate-program.

Har du en nettside for sammenligninger av flyvninger og kunne du tenke deg å bruke vår API? Bli gjerne med i KLMs meta-søkeprogram! For mer informasjon, vennligst kontakt oss.

Dessverre aksepterer vi ikke SEA-tilknyttede selskaper.

Bli KLM-partner

Registrer deg

Etter at du har meldt deg inn, vil vi informere deg så snart du har blitt akseptert og kan starte å promotere KLM-flyvninger på nettsiden, bloggen eller appen din. Du vil få tilgang til kampanjene og materialene som vil bli brukt i landet ditt. Vår globale sporingsløsning sikrer at du vil få godtgjørelse for alle bestillinger på KLM.com som har blitt initiert av din nettside, uavhengig av nettsidens land, avreiseflyplass, språk eller valuta. 

 
 

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines er et verdensomspennende flyselskap basert i Nederland og grunnlagt i 1919. I dag, er KLM det eldste flyselskapet som fortsatt opererer under sitt originale navn. KLM arbeider veldig nært med Air France innen Air France-KLM-gruppen. Siden de 2 selskapene ble slått sammen i 2004, har de fortsatt å operere som adskilte flyselskaper, hver av dem med sin egen identitet og merke. Air France-KLM-gruppen er Europas ledende gruppe innen flyselskapindustrien.

Hvert år velger over 20 millioner passasjerer KLM:

  • Fleksibilitet i valg av avreiseflyplass og mer enn 100 reisemål
  • Utmerket service ombord
  • Konkurransedyktige billettpriser til USA, Afrika, Asia og mange europeiske reisemål, og regelmessige spesielle reklamekampanjer.