Forretningsmiljøer

For å drive forretning med enda større suksess, bli med på våre virtuelle forretningsmiljøer. Flying Blue Club Africa og Flying Blue Club China gir deg et umiddelbart forretningsnettverk, der du kan treffe verdifulle kontakter og dele erfaringer.
 

Flying Blue Club China

Flying Blue Club China logo

Flying Blue Club China er det første i en rekke eksklusive forretningsmiljøer. En klubb som setter deg i kontakt med andre som driver virksomhet i og med Kina.

Hjertet av Flying Blue Club China er den nettbaserte plattformen. Her kan du for eksempel opprette ditt eget forretningsnettverk. Noe som gjør at du kan skaffe deg verdifulle kontakter, dele dine erfaringer og lære av andres erfaringer. Medlemskap i Flying Blue Club China er gratis for Flying Blue medlemmer over hele verden.

Oppdag Flying Blue Club China nå

 
 

Flying Blue Club Africa

Flying Blue Club Africa logo

Vi er glade for å kunne presentere Flying Blue Club Africa, en ny form for forretningsmiljø for alle med det mål til felles: å kunne drive virksomhet i og med Afrika.

Flying Blue Club Africa er egentlig et umiddelbart forretningsnettverk i Afrika. Det vil sette deg i stand til å skaffe deg verdifulle kontakter raskt og enkelt, og finne gjensidig inspirasjon med nye ideer og forretningsforslag. Medlemskap i Club Africa er gratis for Flying Blue medlemmer over hele verden.

Oppdag Flying Blue Club Africa 