Den enkleste måten å belønne firmaet på

BlueBiz er et bonusprogram for bedrifter fra AIR FRANCE,KLM og Delta Air Lines. Det koster ikke noe å bli medlem, og bedriften begynner straks å tjene Blue Credits på flyvninger med Air France KLM, Delta Air Lines og våre samarbeidspartnere.

Tjene Blue Credits

Bedriften tjener Blue Credits hver gang deres ansatte foretar en forretningsreise med AIR FRANCE,KLM og Delta Air Lines eller en av våre samarbeidspartnere. Medlemmer av vårt Flying Blue-bonusprogram tjener i tillegg Flying Blue Miles.

Tjene Blue Credits

Bruke Blue Credits

Blue Credits fungerer på samme måte som penger: Du kan bruke dem til å kjøpe billetter til alle reisemål i vårt globale nettverk. 1 Blue Credit = 1 norsk krone.

Bruke Blue Credits

Bli medlem av BlueBiz!

Det tar bare noen få klikk å bli medlem av BlueBiz. Når du registrerer deg, vil du bli bedt om å oppgi en BlueBiz-kontaktperson som skal være ansvarlig for firmaets konto.

                                                                                                  Betingelser

*Bedrifter som allerede har tilgang til avtalepriser med AIR FRANCE,KLM og Delta Air Lines kvalifiserer ikke til medlemskap i dette programmet. Reisebyråer kvalifiserer heller ikke.

Ditt BlueBiz medlemskap er nå mer attraktivt enn noensinne!

For å belønne lojaliteten til BlueBiz medlemmene, gir KLM en ekstra bonus. Kort sagt, hvis du eller dine kolleger bestemmer seg for å sjekke inn ett bagasjestykke på en forretningsreise innenfor Europa, trenger du ikke å betale ekstra bagasje avgift! Dette tilbudet sparer bedriften €15 til €30 på hver (én vei) flyvning.

Det er bare en enkel regel som må følges: Sørg for at du alltid angir BlueBiz-nummeret ved bestillinger!

Les mer om de nye bagasjereglene og hvordan bedriften din kan dra nytte av denne ekstra KLM-tjenesten for BlueBiz-medlemmer.