Om å bruke poeng

Du kan bruke Blue Credits til å kjøpe billetter. Takket være vårt kombinerte, globale nettverk og beleilige rutetider finnes det et hav av tilbud å bruke Blue Credits på.
 

Bytte Blue Credits mot billetter

Siden ett Blue Credits er verdt én enhet i din lokale valuta, er det lett å regne ut hvor mange Blue Credits som trengs for å kjøpe en billett. Hvis firmaet for eksempel har 1 060 Blue Credits, og firmaet er etablert i eurosonen, kan du bestille en billett med en verdi på opptil EUR 1 060. La oss anta at du bestiller en tur-retur-reise fra Milano til New York med en verdi på EUR 1 000 (inklusive avgifter). Du vil da fremdeles ha igjen 60 Blue Credits på kontoen.
 

Du kan bestille billetter av alle typer, i alle klasser, til alle reisemål

BlueBiz gir deg fleksibilitet til å bruke Blue Credits på alle typer billetter som tilbys av Air France, KLM, Delta Air Lines og Jet Airways. Du står også fritt til å velge et hvilket som helst reisemål som er tilgjengelig i vårt BlueBiz bestillingsverktøy. Disse billettene er underlagt standardvilkårene for prisen du velger.

 

Trygt og sikkert

For at det skal være så trygt som mulig å bruke programmet, er det bare den du har utpekt som kontaktperson for BlueBiz-programmet, som har tilgang til BlueBiz-kontoen. Denne personen kan bestille billetter via Internett når som helst, eller sjekke firmaets Blue-saldo.