Vil du bli KLMs jorden rundt-reporter?

Nå søker vi deg som elsker å reise og bli kjent med nye mennesker og kulturer. Du skal få reise jorden rundt i 90 dager for å formidle gode nyheter. Små og store historier fra alle verdenshjørner. For eksempel om en renholder i Bogotá som startet et gratis bibliotek med bøker som andre mente var søppel. Eller om en skadet skilpadde i Fort Lauderdale i Florida som ble frisk med akupunktur.


Med kamera rundt halsen vil du få i oppdrag å finne hjertevarmende nyheter som du filmer og fotograferer for å formidle dem. Dette vil senere bli reklamefilmer, spennende artikler og annet innhold for KLM.
Kvalifikasjoner
• gode engelskkunnskaper
• førerkort
• erfaring med å fotografere og/eller filme

Slik søker du

Du søker på jobben ved å filme deg selv og først fortelle litt om deg selv og deretter formidle en god nyhet. Det kan være en nyhet fra noen du kjenner, stedet du bor på, eller et helt annet sted i verden. Det viktige er at det er en god nyhet. Fortell hvor historien utspilte seg, og oppsummer nyheten. Vi vil også at du skriver nyheten i en tekst på maks. 300 tegn inkl. mellomrom. Nyhetsteksten kan bli brukt av KLM i fremtiden.

 

Send søknad

  1. 1. Bruk gratistjenestene https://wetransfer.com  eller https://sprend.com  com til å laste opp filmen (mp4-fil på maks. 2 minutter).

    2. Last også opp nyhetsteksten og dine personopplysninger (navn, nasjonalitet, alder,adresse, telefonnummer og e-postadresse) som et Word-dokument eller Pagesdokument.

    3. Skriv også personopplysningene dine i meldingsfeltet.

  2. 4. Send søknaden til klmreporter@klirr.se  senest 13.08.2017.

Eventuelle spørsmål kan du sende på e-post til klmreporter@klirr.se 

 

Regler og vilkår

Rekrutteringen foregår i regi av KLM Royal Dutch Airlines. Én (1) reporter fra Norge, én (1) fra Danmark og én (1) fra Sverige vil bli rekruttert. Du som søker, må være norsk, dansk eller svensk statsborger. Hvis du er under 18 år, kan du ikke delta i rekrutteringen. Du deltar ved å følge instruksjonene på https://www.klm.com/travel/no_no/campaigns/reporter.htm  Søknadsfristen er 13.08.2017. Etter rekrutteringsperioden velger vi ut reporterne som vi mener passer best til oppdraget. De utvalgte reporterne vil bli kontaktet via telefon senest 25.08.2017. Etter tre oppringingsforsøk forbeholder KLM seg retten til å velge en annen. En jury bestående av representanter fra KLM og Klirr Stockholm velger ut reporterne. Juryens beslutning kan ikke påklages. De personopplysningene du oppgir, vil bare bli brukt av KLM for å administrere rekrutteringen og vil deretter bli slettet. Du har rett til å be om informasjon fra KLM om behandlingen av dine personopplysninger samt til å be om retting av feil opplysninger. KLM vil ikke dele opplysningene dine med tredjeparter uten ditt samtykke. Du finner mer informasjon i KLMs retningslinjer for integritet. Ved å sende inn søknaden din overdrar du fullstendige bruksrettigheter, i alle medier og med ubegrenset geografisk område, til de nyhetene (bilder og tekst) du legger ved søknaden din. KLM kan velge å bruke materialet i sin markedsføring. Søknadsfilmen din er konfidensiell og vil ikke bli brukt annet enn i rekrutteringsprosessen.