Vilkår: forhåndsbetalt ekstra bagasje

Hvis du ønsker å ha med mer bagasje enn det som er inkludert i billettprisen, kan du bestille dette via vårt nettsted. Bestemte regler og vilkår gjelder ekstra bagasje.
 

1. Ta med ekstra bagasje

1.1 Når du bestiller en flyvning, når du sjekker inn via Internett, og via Min Reise, gir KLM deg en mulighet til å ta med ekstra kolli med bagasje mot en ekstra pris, i tillegg til det som er inkludert i billettprisen, avhengig av vilkårene for billetten.

1.2. Vennligst merk at det ved avgang fra enkelte flyplasser ikke er mulig å arrangere for ekstra bagasje på KLM.com. I dette tilfellet, vennligst gå til skranken på flyplassen for å arrangere for ekstra bagasje.

Les mer om innsjekket bagasje

 

2. Vilkår for forhåndsbetalt ekstra bagasje

2.1 Den forhåndsbetalte ekstra bagasjen må brukes i forbindelse med billetten du bestilte bagasjen for, da du sjekket inn via Internett. Forhåndsbetalt ekstra bagasje er personlig, og kan ikke overdras til andre.

2.2 Forhåndsbetalt ekstra bagasje er gyldig for en énveisreise (utreise eller retur) til mellomlandingsstedet eller det endelige reisemålet, og utelukkende for flyvninger som betjenes av KLM.

2.3 KLMs generelle transportvilkår er en integrert del av disse vilkårene.

2.4 Du har selv ansvar for at opplysningene du oppgir ved bestilling og kjøp av ekstra bagasje, stemmer.

Les mer om spesialbagasje

 

3. Refusjon

3.1 Du har rett til å få tilbakebetalt kostnadene for den forhåndsbetalte ekstra bagasjen hvis:

(I) KLM har ikke mulighet til å betjene flyvningen din, eller
(II) Bagasjen du har kjøpt ekstra bagasje for, er gått tapt og ikke blir funnet innen rimelig tid.

3.2 Du har ikke rett til refusjon dersom du bestemmer deg for å avbestille flyvningen din eller ta med mindre bagasje enn du har rett til på grunnlag av forhåndsbetalt ekstra bagasje. Hvis du tar med mer bagasje enn du til sammen har betalt for, inkludert forhåndsbetalt ekstra bagasje, betaler du vanlig overvekt for de ekstra kiloene.

3.3 Hvis vilkårene til billetten du har kjøpt, åpner for gratis endring av billetten, gjelder den forhåndsbetalte ekstra bagasjen også sammen med den endrede billetten.

3.4 Anmodninger om refusjon må skje via vårt nettsted.

Les mer om kompensasjon og refusjon