KLMs vilkår for brukergenerert innhold

Når du leser dette, ba vi deg antageligvis om tillatelse til å bruke ditt innlegg på sosiale medier. Og det er en grunn til det. Det ser ut som om du liker å dele minneverdige øyeblikk, akkurat som vi gjør. Derfor vil vi gjerne spørre deg om følgende: kan vi bruke ditt innhold? Før du svarer, les informasjonen nedenfor nøye.
 

Ved å svare på vår forespørsel med #yesKLM eller ved å fylle ut KLM UCG-skjemaet, sier du deg enig i de følgende betingelsene:

 • Du innvilger KLM N.V. (også kjent som KLM Royal Dutch Airlines), et aksjeselskap med sitt registrerte kontor og hovedsted for forretninger i Amsterdamseweg 55 i (1182 GP) Amstelveen, Nederland, registrert i handelsregisteret for Amsterdam Handelskammer under nummer 33014286 og som heretter vil refereres til som «KLM», en ikke-eksklusiv, royalty-fri verdensomspennende lisens til å bruke dine foto, visuelle eller bevegelige bilder (referert til som «Brukerinnhold») som du har lagt ut på Instagram, Facebook, Twitter eller YouTube og andre sosiale medier. Etter din godkjenning, kan vi bruke ditt Brukerinnhold for markedsførings- og reklameformål.
 • Hva betyr det? Vel, vi kan vise og bruke ditt Brukerinnhold for å reklamere for og promotere KLM-merkevaren på alle dine koblingspunkter. Tenk på KLM.com, nyhetsbrev, kataloger, e-post og sosiale medier.
 • Det er i orden for deg når ditt Brukerinnhold brukes av KLM, blir reprodusert, distribuert og kombinert med annet materiale, inkludert justeringer og redigeringer.
 • Denne lisensen er evig, hvilket betyr at den ikke har en sluttdato. Hvis du endrer mening, og ikke vil at vi skal bruke ditt Brukerinnhold i fremtiden, la oss bare få vite det via socialmediainput@klm.com.
Ingen bekymringer: du eier fortsatt bildet ditt eller videoen din. Det som endrer seg, er at du gir KLM tillatelse til å bruke og reprodusere ditt Brukerinnhold.
 
 

Du bekrefter og sier deg enig i at:

 • Du eier alle rettigheter til ditt Brukerinnhold og du har tillatelse fra enhver person som vises i ditt Brukerinnhold til å innvilge disse rettighetene.
 • Enhver person som vises i ditt Brukerinnhold er over 18 år.
 • Brukerinnholdet ditt vil ikke krenke opphavsrett, personvern, publikasjonsrettigheter, eller andre juridiske rettigheter hos enhver tredjepart. KLM har retten til å røpe brukernavnet ditt til enhver tredjepart som sier at ditt Brukerinnhold krenker deres rettigheter.
 • KLM støtter ikke og har ingen kontroll over hva brukere legger ut på sine sosiale medier-kontoer. Derfor tar KLM avstand fra alt annet innhold lagt ut på kontoen vi har bedt om Brukerinnhold fra, og fremfor alt fra innhold som på noen måte er eksplisitt, støtende, ufølsomt, opprørende eller kan fornærme andre. KLM er ikke ansvarlig for skrevne uttalelser, handlinger eller andre implikasjoner, utført av eieren av kontoen.
Vennligst merk: vi kan fjerne Brukerinnhold fra nettsiden av en hvilken som helst grunn, uten å gi deg beskjed.
 
 

Én ting til…

 • Du vil ikke holde KLM, eller enhver person som handler på vegne av KLM, ansvarlig for påstander eller krav i forbindelse med bruken av ditt Brukerinnhold.
 • All din personlige informasjon samles og behandles av KLM i samsvar med KLMs retningslinjer for personvern. Den nyeste versjonen av disse retningslinjene finner du her.
 • Ditt Brukerinnhold vil bli sett over hele verden. Noen ganger vil vi vise brukernavnet ditt, så gjør deg klar til å se tallet på de som følger deg vokse!
 • Vi reserverer oss retten til å endre disse vilkårene uten å gi deg beskjed.

Høres ut som en plan, ikke sant? Hvis du vil samarbeide med oss, bare svar #yesKLM på vår kommentar, eller fyll ut KLM-UGC-skjemaet. Etter det er det på tide å forberede seg på den spennende delen: å se innholdet ditt vist på en av våre verdensomspennende kanaler!

Torsdag 25. juni 2020