EMD-kupong

Har du mottatt en EMD-kupong? Noen kuponger kan brukes som kreditt for din neste flyvningsbestilling og/eller for å kjøpe ekstravalg. Noen kuponger kan byttes inn i penger.
 

EMD-kuponger: refunderbare og ikke-refunderbare

Hvis du ba om kompensasjon på KLM.com, eller hvis din reise ikke gikk som planlagt, kan du ha mottatt kompensasjon i form av en EMD-kupong. Dette er en elektronisk kupong som du mottar via e-post. Hvis din EMD-kupong sier ’refunderbar’, kan den veksles inn i penger. Hvis det står ’ikke refunderbar’, kan du bruke den på KLM.com som kreditt for en flyvningsbestilling eller for å kjøpe ekstravalg. For øyeblikket kan du kun innløse KLM-kuponger på KLMs nettside.
 
 

Bruke din EMD-kupong

Du kan veksle inn EMD-kupongen din på KLM.com:

  • Bruk din EMD-kupong til å bestille en flyvning på KLM.com
  • Hvis du allerede har en bestilling: bruk din EMD-kupong til å kjøpe ekstravalg for KLM-flyvninger gjennom Min Reise
  • For penger til bankkontoen din, hvis EMD-kupongen din sier ’refunderbar’. Veksle inn din EMD for kontanter .
  • Når du bestiller en flyvning med KLM, Delta Air Lines eller Air France eller for å kjøpe ekstravalg for KLM-flyvninger (som et ekstra komfortabelt sete) – hvis EMD-kupongen din sier ’ikke refunderbar’. For all gjenværende kreditt vil du motta en EMD-kupong.
  • Hvis valutaen til EMD er en annen enn valutaen som billettprisen er utstedt i, vil valutakursen være bankenes salgskurs til KLMs lokale bank.

Du kan ikke bruke EMD-kupongen din til å betale for KLMs pakketilbud eller avgifter på Award-billetter.

Les Vilkårene for EMD-kuponger