KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines

Hvorfor fly med KLM

Hver dag gjør vi vårt beste for å bli favorittflyselskapet ditt. Finn ut hvorfor våre reisende fortsetter å komme tilbake.
Direct flights around the globe

Direktefly til hele verden

Vi flyr direkte til mer enn 150 reisemål over hele verden. Bare len deg tilbake og slapp av mens vi bringer deg dit du skal!


24/7 social media icon

Service 24/7 på sosiale medier

Har du spørsmål, ønsker eller lyst til å få med deg hva som skjer hos KLM? På Facebook, Messenger, Twitter, WhatsApp, WeChat og KakaoTalk er vi tilgjengelig døgnet rundt.

Bare «lik» eller følg KLM, eller publiser eller tvitre spørsmålet ditt - på hvilket som helst av disse språkene: Nederlandsk, engelsk, spansk, tysk, portugisisk, italiensk, kinesisk, japansk, fransk og koreansk.

KLM - Convenient times

Gunstige avgangstider

Få mest mulig ut av turen med praktiske avgangs- og ankomsttider. Fly til jobbmøtet ditt på et anstendig tidspunkt eller få mest mulig ut av helgen. Våre flyvninger passer din timeplan, ikke motsatt.
Name change eraser icon

Skrivefeil? Gratis

Bestilte du en flyvning på KLM.com  og oppdaget en skrivefeil i navnet på billetten din? Vi tar ikke betalt for at du er menneskelig. Bare kontakt oss via sosiale medier, så korrigerer vi navnet ditt. Pass på å få det rettet minst 24 timer før innsjekkingen av den første flyvningen starter.
cloud and rain

Kom været i veien? Vi passer på deg

Skulle reisen din avbrytes av snø, storm eller andre innfall fra moder jord, kan du regne med oss. Først vil du bli informert umiddelbart via telefon eller e-post om flyvningsendringer eller kansellering. Så vil vi umiddelbart ombestille deg til den første ledige flyvningen. Det øyeblikket vi har funnet en ledig plass, vil vi kontakte deg igjen med din nye avgangstid. Vi er naturligvis her for å hjelpe deg om du vil endre noe, eller om du har noen andre spørsmål.

Skulle din nye flyvning ikke ha avgang på samme dag, vil vi ikke la deg klare deg selv. Fra en kopp kaffe til ett hotellopphold - vi er seriøse når det gjelder å sørge for at du er komfortabel.

24 hours  to cancel icon

24 timers angrefrist

Det er bare å bestille den billetten! Hvis du endrer planer eller mening i løpet av 24 timer, kan du kansellere bestillingen din, og vi vil refundere kostnadene – uten å stille spørsmål! Vi vil ikke en gang ilegge deg vårt standard administrasjonsgebyr.

Vil du gjerne tenke litt lenger på kjøpet ditt, uten å bekymre deg om at prisen kan stige? For en liten avgift, kan du også velge å ta en opsjon på en flyvning og billettpris. Vi vil garantere prisen, slik at du kan bestemme deg senere.

Flying Blue gift icon

Fly mer, oppnå flere fordeler

Det lønner seg å være Flying Blue-medlem. Hver gang du reiser med KLM og våre partnere, tjener du bonuspoeng. Du kan bruke dem på bonusflyvninger og en hel rekke ekstra alternativer, produkter og passende tjenester. I tillegg, jo mer du flyr, jo nærmere kommer du de neste nivåene - Silver, Gold og Platinum - hvilket betyr å kunne nyte enda flere eksklusive fordeler.

Flying Blue-programmet vant fire 2014 Freddie-utmerkelser, en av dem var for «Årets program». Freddie-utmerkelser blir utdelt hvert år til det beste lojalitetsprogrammet i reiseindustrien verden over, i følge reisende og reise-eksperter.