Slik sletter du informasjonskapsler

Hvis du vil sletter informasjonskapslene, må du åpne nettleseren og gjøre som beskrevet nedenfor (avhengig av hvilken nettleser du bruker):
 • Internet Explorer
  Åpne menyen Verktøy og velg Alternativer for Internett. I kategorien Generelt, klikker du på Slett... under Leserlogg. I dialogboksen Tøm leserloggen skal du klikke for tømme alle avmerkingsboksene bortsett fra avmerkingsboksen for Informasjonskapsler (cookies), og så klikker du på Slett.

 • Mozilla Firefox
  Klikk på menyen Verktøy, og velg Slett nylig historikk. Still tidsrommet som skal slettes til Alt. Klikk på pilen ved siden av Detaljer for å utvide listen med historikkelementer. Velg Infokapsler, og påse at andre elementer du vil beholde ikke er valgt. Klikk på Slett nå for å slette informasjonskapslene, og lukk vinduet Slett nylig historikk.

 • Google Chrome
  Klikk på skiftenøkkelikonet i nettleserens verktøylinje. Velg Alternativer, kategorien Avansert, og klikk på Innstillinger for innhold i Personvern-delen. Dialogen for Innstillinger for innhold vises. Klikk på kategorien Informasjonskapsler. Klikk på Vis informasjonskapsler og andre nettsteddata. For å slette alle informasjonskapsler, klikker du på Fjern alle. For å slette en spesifikk informasjonskapsel, velger du nettstedet denne informasjonskapselen kommer fra, deretter velger du informasjonskapselen og så klikker du på Fjern.

  Hvis du bruker en annen nettleser, kan du se utgiverens nettsted for instruksjoner om hvordan du sletter informasjonskapsler.