Kjøp en billett med dine Miles

Å dagdrømme om ditt favoritt-feriereisemål er alltid hyggelig, men å gjøre reisen din en realitet er så mye bedre! Så hvorfor ikke bruke dine Miles for å få det til å skje?
 
woman smiling
 
 

Bestill din bonusbillett

Flying Blue
Med start fra 1. juni, 2018, vil du kunne bruke dine Miles til å kjøpe enveis- eller tur/returbilletter med KLM, AIR FRANCE, HOP!, Joon og Transavia, på Economy Class eller Business Class. Er du Silver-, Gold- eller Platinum-medlem, og har sett deg ut en Air France-flyvning? Da kan du også bruke dine Miles til å kjøpe billetter i La Première.

Antallet Miles du trenger for å bestille billetten din, vil bli beregnet basert på opprinnelsessted, reisemål og dato for flyvningen din.

Husk at du ikke vil kunne bruke dine Miles til å betale for skatter og flyselskapavgifter. De må betales separat ved bestillingstidspunktet.

Vil du bestille en bonusbillett for et barn som reiser alene, eller reiser du sammen barnet ditt?
Kontakt vår kundeservice for å gjøre bestillingen.
 
 

Bestill ekstra alternativer

Flying Blue
Visste du at nederlendere er blant de høyeste folk i verden? Hvis du også er velsignet med et par lange ben, bruk dine Miles til å bestille et sete med ekstra benplass. Bruk dine Miles på à la carte-måltider eller ekstra bagasjeenheter – i utgangspunktet på alt du trenger for å gjøre flyvningen din mer fornøyelig.

Gå til din bestilling for å forbedre flyvningen din med ekstra alternativer