Kjøp en billett med dine Miles

Hver Flying Blue Mile bringer deg nærmere drømmereisemålet ditt. Ta utferdstrangen din til nye høyder og gjør om dine Miles til en minneverdig tur. Slik gjør du.
 
a women giving her card for payment
 
 

Bestill din bonusbillett

ecl:0-fbbyn-CFE28BFE_3B00_49E8_A4B07CDDDF777515-image-file
Du kan bruke dine Miles til å kjøpe enveis- eller tur/returbilletter med KLM, Air France, HOP! og Transavia, på Economy Class eller Business Class. Er du Silver-, Gold- eller Platinum-medlem, og har sett deg ut en Air France-flyvning? Da kan du også bruke dine Miles til å kjøpe billetter i La Première.

Antallet Miles du trenger for å bestille billetten din, vil bli beregnet basert på opprinnelsessted, reisemål og dato for flyvningen din.

Husk at du ikke vil kunne bruke dine Miles til å betale for skatter og flyselskapavgifter. De må betales separat ved bestillingstidspunktet.

Vil du bestille en bonusbillett for et barn som reiser alene, eller reiser du sammen barnet ditt?
Kontakt vår kundeservice  for å gjøre bestillingen.
 
 

Bestill ekstra alternativer

ecl:0-fbbyn-BE080C60_0B05_477F_855F75E4E3C173BC-image-file
Visste du at nederlendere er blant de høyeste folk i verden? Hvis du også er velsignet med et par lange ben, bruk dine Miles til å bestille et sete med ekstra benplass. Bruk dine Miles på à la carte-måltider eller ekstra bagasjeenheter – i utgangspunktet på alt du trenger for å gjøre flyvningen din mer fornøyelig.

Gå til din bestilling for å forbedre flyvningen din med ekstra alternativer