Viktig reiseinformasjon

Vennligst les nøye gjennom reiseinformasjonen nedenfor. Denne informasjonen ble oppdatert i januar 2018.
 

Bagasje

Vil du vite mer om hvor mye bagasje du kan ta med deg? Se hvor mye bagasje du kan ta med deg, i tillegg til våre avgifter og rabatter for ekstra kolli og spesialbagasje.

 

Begrensede eller forbudte gjenstander

Det er en rekke gjenstander som ikke kan tas med i håndbagasjen din og/eller i innsjekket bagasje, eller som er omfattet av begrensninger. Les mer om spesialreglene vi har for å ta med visse gjenstander om bord.
 

Åpningstider for innsjekking og bagasjelevering

Innsjekkingstidspunkt

Passasjerer bes om å ankomme KLMs innsjekkingssted og ombordstigningsutgang i god tid før avreise, ikke senere enn de tidene angitt av KLM. Innsjekkingstider varierer fra flyplass til flyplass. Innsjekkingstidene kan også variere hvis flyvningen betjenes av et partnerflyselskap, derfor bør du kontrollere de aktuelle nettsidene for korrekte innsjekkingstider. Du finner navnet på flyselskapet som betjener flyvningen på bestillingsbekreftelsen din. Hvis passasjerer ikke sjekker inn eller ankommer ombordstigningsutgangen i tide, har KLM rett til å annullere plassen reservert for passasjerene.

Se åpningstider for innsjekking og bagasjelevering


 

Forsinkelse, kansellering og nektet ombordstigning

KLM vil alltid gjøre det som er mulig for å unngå forsinkelse, kanselleringer eller nektet ombordstigning. Men, dersom dette skjer med deg, vil KLM tilby assistanse og kompensasjon avhengig av varighet på forsinkelsen og varighet av flyvningen din. For mer informasjon om passasjerers rettigheter i forhold til kompensasjon og/eller assistanse, se brosjyren “Assistanse og kompensasjon ”. Vennligst sørg for at kontaktdetaljene dine er tilgjengelige for oss, slik at vi kan informere deg direkte.