Trenger du mer Tid til å tenke?

Ta deg tid før du bestemmer deg! Med Tid til å tenke, kan du ta en betinget forhåndsreservasjon på din valgte flybillett.
 

Tid til å tenke

Man in hammock
Når du bestiller på nett kan du ta en betinget forhåndsreservasjon på din valgte flybillett for en maksimalt tre-dagers periode. I løpet av Tid til å tenke-perioden vil ditt valgte sete på den flyvningen være reservert for deg til fast pris og billettbetingelser.


Varigheten av Tid til å tenke-perioden avgjøres når du foretar betinget forhåndsreservasjon, og vil være avhengig av tidspunktet for bestilling, reisemål og billettbetingelsene for den aktuelle flyvningen.

Prisen for betinget forhåndsreservasjon varierer fra 5 til 20 EUR per billett, den er ikke refunderbar og kommer i tillegg til billettprisen.

Før betinget forhåndsreservasjon utløper, vil du motta en påminnelse på e-postadressen du oppga. For å bekrefte bestillingen trykker du enkelt og greit på lenken i e-posten og betaler for billetten på nett. Hvis Tid til å tenke-perioden utløper vil reservasjonen automatisk bli kansellert.

Betinget forhåndsreservasjon er strengt personlig og kan ikke overføres.