Trenger du mer Tid til å tenke?

Ta deg tid før du bestemmer deg! Med Tid til å tenke, kan du ta en betinget forhåndsreservasjon på din valgte flybillett.

Tid til å tenke

Man in hammock
Når du bestiller på nett kan du ta en betinget forhåndsreservasjon på din valgte flybillett for en maksimalt tre-dagers periode. I løpet av Tid til å tenke-perioden vil ditt valgte sete på den flyvningen være reservert for deg til fast pris og billettbetingelser.


Varigheten av Tid til å tenke-perioden avgjøres når du foretar betinget forhåndsreservasjon, og vil være avhengig av tidspunktet for bestilling, reisemål og billettbetingelsene for den aktuelle flyvningen.

Prisen for betinget forhåndsreservasjon varierer fra 10 til 15 EUR per billett, den er ikke refunderbar og kommer i tillegg til billettprisen.

Før betinget forhåndsreservasjon utløper, vil du motta en påminnelse på e-postadressen du oppga. For å bekrefte bestillingen trykker du enkelt og greit på lenken i e-posten og betaler for billetten på nett. Hvis Tid til å tenke-perioden utløper vil reservasjonen automatisk bli kansellert.

Betinget forhåndsreservasjon er strengt personlig og kan ikke overføres.