Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Endre eller annullere flyvninger

Endrede reiseplaner? Du kan annullere eller endre bestillingen din, avhengig av vilkårene for billetten din.

Endre flyvninger

Du kan endre dine reisedatoer, reisetider og/eller reisemål med alle billetter med rett til endring – eller hvis du har kjøpt Fleksibilitet. Endringsvilkårene for billettypen din finner du i Min Reise og i e-postmeldingen med bestillingsbekreftelsen din. Bare forsikre deg om at billettnummeret ditt begynner med "074" (KLM), "057" (AIR FRANCE) eller "006" (DELTA).

Billetter for spedbarn, billetter for barn som reiser alene og billetter der du har bedt om en spesialtjeneste (f.eks. (medisinsk) assistanse, å ta med kjæledyr eller sportsutstyr) kan bare endres ved å kontakte oss.

For å endre en Award-billett, kontakt Flying Blue servicesenter. Hvis du har bestilt gjennom et reisebyrå, må du ta kontakt med dem for å endre flyvningene dine.

Endre online

     1. Logg inn på Min Reise. Hvis du allerede har sjekket inn for din flyvning, må du annullere innsjekkingen for å kunne endre flyvningen din. I Min Reise, gå til din flyinformasjon og klikk på knappen "Endre flyvninger".

     2. Søk og velg alternative flydatoer, flytider og til og med reisemål. Eventuelle endringsgebyrer og kostnader på grunn av prisforskjell på billettene vil spesifiseres tydelig.

     3. Hvis du har kjøpt ekstra alternativer for KLM-flyvninger, kan du nå reservere de samme på nytt for den nye flyvningen: forskjellen vil bli gjort opp. Hvis du ikke vil reservere dine ekstra alternativer på nytt for den nye flyvningen, hvis de ikke er tilgjengelige lenger for den nye flyvningen og/eller hvis du kjøper andre slike alternativer, kan du be om refusjon for ekstra alternativer på KLM-flyvninger.

     4. Bekreft din endring av flyvning. Eventuelle ekstra kostnader ved flyvningen og ekstra alternativer kan betales på den måten du foretrekker. Et eventuelt overskudd vil bli gjort opp og/eller tilbakebetalt i form av kuponger.

Det er det! Vi vil umiddelbart sende deg en bekreftelse per e-post med dine nye reiseopplysninger. Og du kan selvfølgelig se disse i Min Reise når som helst, også på mobilen og i KLM-appene. Din nye billett og eventuelle kuponger vil bli sendt i separate e-postmeldinger.

Logg inn på Min Reise

Endre flyvninger online


Endre via telefon eller sosiale medier
Vi kan også ordne endring av flyvning for deg. Vi svarer 24/7 via sosiale medier, eller du kan ringe oss.

Hvis vi ordner endringen av flyvning for deg, krever vi et administrasjonsgebyr. Dette gebyret gjelder ikke hvis du har fullt fleksibel billettype eller hvis du har kjøpt Fleksibilitet for endring av flyvningen din.

Kontakt oss for å endre flyvningen din

Kjøp fleksibilitet for å endre flyvning én gang - gratis

Legg til Fleksibilitet når du bestiller europeiske flyvninger på KLM.com og ha friheten til å endre plan opptil 3 ganger – uten endringsgebyr!

For bare 14 euro per person gir Fleksibilitet deg friheten til å:

 • Endre noen eller alle flyvningene i bestillingen din opptil 3 ganger
 • Endre reisedato, reisetider og/eller reisemål (innen Europa)
 • Endre frem til 48 timer før avreise for flyvningen du vil endre
 • Uten endringsgebyr, uten administrasjonsgebyr
 • Ingen kostnader ved prisforskjell når du endrer til samme priskategori. Når du endrer til en høyere priskategori må du betale prisforskjellen. Når du endrer til en lavere priskategori vil prisforskjellen ikke bli refundert.
 • Ny utregning av skatter og avgifter kan gi en noe høyere ny billettpris.

Du kan kun kjøpe fleksibilitet når du bestiller på KLM.com, og for flyvninger som har avreise minst 10 dager frem i tid.

Har du kjøpt Fleksibilitet?

Du kan endre flyvninger selv i Min Reise. Du kan også kontakte oss for å ordne endring av flyvning – dette vil imidlertid medføre et administrasjonsgebyr.

Les vilkår og betingelser for Fleksibilitet

Annullere flyvninger

I e-postmeldingen med bestillingsbekreftelsen vil du finne vilkårene for annullering av billetten din.

For å annullere flyvninger bestilt direkte hos KLM, trenger du bare å be om refusjon på nettet. Vær oppmerksom på at dette vil annullere alle flyvningene i bestillingen din. For å annullere bestillingen din tar vi alltid et administrasjonsgebyr.

For å annullere billetter som er bestilt gjennom reisebyrå, ta kontakt med reisebyrået.

Les mer om søknad om refusjon

Endre navn

Hvis navnet i bestillingen din er skrevet feil, kontakt KLM servicesenter så snart som mulig. Hvis det fremdeles er mulig å endre navnet ditt, kan det være du må betale et gebyr.

Du trenger ikke endre navnet ditt.

 • Hvis du har flere fornavn. Det er greit om du bare oppgav det første da du bestilte.
 • Hvis billetten viser navnet ditt i en annen rekkefølge, uten mellomrom og/eller med "MR", "MRS" eller "MS" mellom navnene dine – det er slik navn vises i systemene våre.
 • Hvis bare pikenavnet ditt vises.


Hvis du bestilte en Award-billett, kontakt Flying Blue servicesenter.

Hvis en del av din reise vil være med et partnerflyselskap til KLM, må du kontakte det aktuelle flyselskapet så snart som mulig. Hvis du bestilte gjennom reisebyrå, vennligst kontakt reisebyrået.

Book a flight

Vanlige spørsmål

Kontakt KLM

gjennom
Facebook
eller Twitter

24/7
Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com