Endre eller kansellere flyvningen

Endrede reiseplaner? Du kan endre flyvning eller kansellere bestillingen din, avhengig av vilkårene for billetten din. For å få enda større frihet til å endre KLM-flyvninger innenfor Europa, kan du sørge for å legge til Fleksibilitet til dine Light- eller Standard-billetter når du bestiller.
 

Endre flyvninger

Du kan endre dine reisedatoer, -tider og/eller reisemål med hvilken som helst billett med rett til endring – eller hvis du har kjøpt Fleksibilitet. Endringsvilkårene for billettypen din finner du i Min Reise og i e-posten med bestillingsbekreftelsen din. Bare sjekk at billettnummeret ditt begynner med «074» (KLM), «057» (Air France) eller med «006» (Delta Air Lines).

Logg inn på Min Reise

Endre flyvninger online

For å endre en bonusbillett, vennligst kontakt Flying Blue-kundeservice.

Endre flyvninger online

1. Logg inn på Min reise. Hvis du allerede har sjekket inn til flyvningen, må du kansellere innsjekkingen for å kunne endre flyvningen. I Min Reise, gå til din flyinformasjon og klikk på knappen «Endre flyvninger».

2. Søk og velg alternative datoer, tider og til og med reisemål for flyvningen. Eventuelle endringsgebyrer og forskjeller i billettprisen vil angis tydelig.

3. Hvis du har kjøpt ekstra alternativer for KLM-flyvninger, kan du nå reservere de samme på nytt for den nye flyvningen, og eventuelle prisforskjeller vil bli betalt. Hvis de samme ekstra alternativene ikke er tilgjengelige og/eller hvis du kjøper noen andre, kan du be om refusjon for de ekstra alternativene på KLM-flyvninger. I noen tilfeller vil du få en tilgodekupong for det overskytende beløpet.

4. Bekreft din endring av flyvning. Eventuelle ekstrakostnader ved flyvningen og de ekstra alternativene kan betales med din foretrukne betalingsmåte. Et eventuelt overskytende beløp vil bli tilbakebetalt og/eller refundert i form av tilgodekuponger.

Det var det! Vi vil umiddelbart sende deg en bekreftelse per e-post med den nye reiseinformasjonen. Og selvfølgelig kan du se den når du vil i {17}Min Reise{18}, også på mobilen din og i KLM-appen. Din nye billett og eventuelle kuponger vil bli sendt i egne e-postmeldinger.Link - to My Trip


Endre flyvninger via telefon eller sosiale medier
Vi kan også ordne din endring av flyvning for deg. Vi er tilgjengelige 24/7 via sosiale medier, eller du kan bare ringe oss.

Hvis vi ordner endringen av flyvningen for deg, krever vi et administrasjonsgebyr. Dette gebyret gjelder ikke dersom du har fullstendig fleksibel billettype eller hvis du har kjøpt Fleksibilitet til å endre flyvningen din.

Kontakt oss for å endre flyvningen din

 

Kjøp Fleksibilitet til å endre flyvninger

Kommer du til å reise i Europa med en Light- eller Standard-billett som kan endres? Legg til Fleksibilitet når du bestiller på KLM.com, og opplev friheten ved å kunne endre planer opptil 3 ganger – uten endringsgebyr!

Fleksibilitet gir deg muligheten til å:

  • Endre en, flere eller alle flyvningene i bestillingen din opptil 3 ganger
  • Endre reisedatoer, -tider og/eller reisemål (innen Europa)
  • Foreta endringen senest innen 48 timer før avgang for flyvningen du vil endre

Uten endringsgebyr, uten administrasjonsgebyr! Og ikke noe mellomlegg for forskjellig billettpris ved endring til samme billettype. Ved endring til en billettype med høyere pris må du betale forskjellen i billettpris. Ved endring til en billettype med lavere pris vil forskjellen i billettpris ikke bli refundert. Ny beregning av skatt kan føre til at den nye billettprisen blir noe høyere.


Fleksibilitet kan bare kjøpes ved bestilling på KLM.com, og for flyvninger innenfor Europa med avgang om 10 dager eller mer


Les vilkårene for Fleksibilitet

 

Annullere flyvninger

I e-postmeldingen med bestillingsbekreftelsen vil du finne vilkårene for annullering av billetten din.

For å annullere flyvninger bestilt direkte hos KLM, trenger du bare å be om refusjon på nettet. Vær oppmerksom på at dette vil annullere alle flyvningene i bestillingen din.

For å annullere billetter som er bestilt gjennom reisebyrå, ta kontakt med reisebyrået.

Les mer om søknad om refusjon

 

Navneendring i din bestilling

Hvis navnet på bestillingen din ikke matcher hvordan det ser ut i passet ditt, kan du be om en endring. Dette kan gjøres ved å kontakte oss gjennom sosiale medier eller ved å ringe KLMs kundekontaktsenter.
Dessverre er det ikke mulig å erstatte navnet ditt med noen andres - billetten forblir i ditt navn.

Sørg for å endre den i tide

  • Hvis reisen din inkluderer flyvninger betjent av KLM, Air France, Delta Air Lines og Kenya Airways, bestilt med et ’KL’-, ’AF’-, ’DL’- eller ’KQ’-flyvningsnummer, kan du gratis endre navnet ditt inntil 30 timer før avgang.
  • Hvis reisen din inkluderer flyvninger betjent av et av partnerflyselskapene våre, må du be om en navneendring minst 72 timer før avgang, gratis. Vennligst merk at dette er gjenstand for tillatelse fra det aktuelle partnerflyselskapet.
  • Hvis du bestilte en bonusbillett, vennligst kontakt Flying Blue-kundeservice.
  • Hvis du bestilte via et reisebyrå, kontakt det i god tid før avgangen din.

Det er ikke nødvendig å be om en endring
  • Hvis du har flere fornavn. Det er greit om du bare oppgav det første da du bestilte.
  • Hvis billetten viser navnet ditt uten mellomrom, dette er hvordan den vises i systemene våre.
  • Hvis bare pikenavnet ditt vises, så lenge det er det siste navnet som vises på passet ditt.