Bruke din KLM-kupong

Mottok du en KLM-kupong (et ‘EMD’ eller ‘TDC’-dokumenter)? Noen kuponger kan brukes som kreditt for din neste flyvningsbestilling og/eller for å kjøpe ekstravalg. Noen kuponger kan byttes inn i kontanter.

KLM-kuponger: EMD og TDC

Hvis du ba om kompensasjon på KLM.com, eller hvis din reise ikke gikk som planlagt, kan du ha mottatt kompensasjon i form av en KLM-kupong. Denne kan være én av 2 typer:

 • En EMD-kupong er en elektronisk kupong som du mottar via e-post. Hvis din EMD-kupong sier "refunderbar", kan den veksles inn i kontanter. Hvis det står "ikke refunderbar", kan du bruke den på KLM.com som kreditt for en flyvningsbestilling eller for å kjøpe ekstravalg.
 • Et Reiserabattsertifikat (TDC). Dette er en papirkupong som kan brukes som kreditt for bestilling av en flyvning.
 • Du kan maksimalt løse inn 2 KLM-kuponger eller 1 AIR FRANCE-kupong per billett eller per ekstra alternativ.
 

Bruke din EMD-kupong

Du kan veksle inn din EMD-kupong på KLM.com:

 • I beløp til din bankkonto – hvis EMD-dokumentet ditt sier "refunderbar" (refundable). Veksle inn din EMD-kupong i kontanter .
 • Når du bestiller en flyvning med KLM, Delta Air Lines eller AIR FRANCE eller til å kjøpe ekstravalg for KLM-flyvninger (sånn som et ekstra komfortabelt sete) – hvis din EMD-kupongen sier "ikke refunderbar" (non-refundable). For all gjenværende kreditt vil du motta en EMD-kupong.
  • Bruk din EMD-kupong til å bestille en flyvning på KLM.com
  • Hvis du allerede har en bestilling: bruk din EMD-kupong til å kjøpe ekstra flyvninger gjennom Min Reise
  • Hvis valutaen til EMD er noe annet enn valutaen som en billettprisen utstedes i, vil valutakursen være bankenes selgerate til KLMs lokale bank.

* Du kan ikke bruke EMD-kupongen din til å betale for KLMs pakketilbud eller avgifter på Award-billetter.

Les Vilkårene for EMD-kuponger

 

Bruke din TCD-kupong

Reiserabattsertifikater (TDC-er) kan brukes som kreditt når du bestiller flyvninger med flyvningsnummer fra KLM, AIR FRANCE eller Delta Air Lines.

Slik bruker du TDC-kupongen din
Ring oss for å bestille flyvningen din og sørg for å ha kupongen klar. Du trenger registreringsnummeret på kupongen for å gjennomføre bestillingen din.

For å innløse din TDC-kupongen din, vennligst kontakt:


Hvis beløpet som skal betales er høyere enn kreditten på din TDC-kupong, vil du måtte betale gjenværende beløp. Hvis beløpet er lavere enn kreditten på reiserabattsertifikatet (TDC) ditt, vil du ikke få refusjon.

TDC-kuponger er gyldige i 2 år etter utstedelsesdato. De kan ikke veksles inn i kontanter. Det er ikke mulig å innløse din TDC-kupong hos et KLM reisebyrå eller på KLM.com.

Les Vilkårene for TDC- kuponger