Spill: Aviation Empire Platinum

Vil du bli administrerende direktør for ditt eget flyselskap? Erobre himmelen med KLMs fornyede gratis 3D-strategispill for iOS og Android.

Bygg ditt eget flyselskap

Aviation Empire Game

Fra ditt første fly til et verdensomspennende nettverk: Bli en ekte internasjonal spiller ved å drive et flyselskap med profitt, mens du passer på at passasjerene er fornøyde, ved å tilby enda flere reisemål og bedre service. I Aviation Empire Platinum finner du nye spillelementer, som ekstra valutaer, oppdatert grafikk og fornyet spilling.

Utvikle flyplassene dine og kjøp de siste flyene og landerettighetene med spillekredittene du kan tjene. Du kan utvide og personalisere flåten din med kjøp i appen.

 

Aviation Empire

Spill i virkeligheten også

Aviation Empire Platinum er ikke kun virtuelt: Du kan bygge flyselskapet ditt i virkeligheten også. Når du sjekker inn med GPS på en av våre 70 flyplasser rundt om i verden, mottar du landerettigheter for dette reisemålet i spillet.

Spill mot vennene dine
I tillegg til spillekreditter, vil ytelsen din i spillet belønnes med kort, som du kan dele på sosiale medier. Sjekk posisjonen din på resultattavlen og sammenlign den med vennene dine – og folk rundt om i verden.


Last ned Aviation Empire Platinum

Last ned Aviation Empire Platinum for iOS og Android.


 

Aviation Empire

Aviation Empire støttes ikke lenger. Hvis du har spørsmål om denne versjonen, vennligst kontakt oss på Facebook.