Spill: Jets

Bli pilot i ditt eget papirfly og dra på et flyeventyr i pappversjoner av Amsterdam og New York som er fulle av hindringer.

Klar, ferdig ... fly

Jets Game

Styr papirflyet ditt gjennom gamlebyen i Amsterdam og over de historiske kanalene mens du unngår biler, trikker og båter. Eller finn veien gjennom New Yorks folksomme Times Square og nyt utsikten fra frihetsgudinnen.

Med spillkredittene du tjener kan du låse opp spennende nye oppdrag og over 25 forskjellige dekorasjoner for papirflyet ditt. Hvis du viser deg å være en dyktig, kan du stige i gradene fra nybegynner til kaptein.
 


Utfordre vennene dine
For å gjøre reisen enda mer spennende, kan du utfordre vennene dine gjennom sosiale medier. Slå dem på nøyaktig samme oppdrag og lagre den høyeste plasseringen på resultatlisten.

Unik sammenheng med den virkelige verden
Når du bestiller en flyvning med KLM eller kommer tidsnok til gaten din på Amsterdam Schiphol lufthavn, får du belønning i wings, som er valutaen i spillet.


Skaff deg Jets nå

Last ned Jets for iOS eller Android:


Del spørsmål og forslag med andre spillere på Jets-siden på Facebook og lik denne siden for å få oppdateringer om det siste som skjer.