Mobilspill

KLM tilbyr to mobilspill: Aviation Empire Platinum og Jets - Papercraft Air-O-Batics. Du kan laste ned begge for iOS og Android.

Aviation Empire Platinum

Vil du bli administrerende direktør for ditt eget flyselskap? Erobre himmelen med KLMs gratis 3D-strategispill for iOS og Android. Fra ditt første fly til et verdensomspennende nettverk: bli en ekte internasjonal spiller ved å drive et profitabelt flyselskap, mens du passer på at passasjerene er fornøyde, ved å tilby enda flere reisemål og bedre service.


Utvikle flyplassene dine og kjøp de siste flyene og landerettighetene med spillkreditten du kan tjene. Du kan utvide og personalisere flåten din med kjøp i appen.

 

Last ned Aviation Empire Platinum

Last ned Aviation Empire Platinum for iOS og Android.


 

Jets – Papercraft Air-O-Batics

Klar, ferdig ... fly! Bli pilot i ditt eget papirfly og dra på et flyvende eventyr i pappversjoner av Amsterdam og New York som er fulle av hindringer.

Styr papirflyet ditt gjennom gamlebyen i Amsterdam og over de historiske kanalene mens du unngår biler, trikker og båter. Eller finn veien gjennom New Yorks folksomme Times Square og nyt utsikten fra frihetsgudinnen. 


Med spillkreditten du tjener kan du låse opp spennende nye oppdrag og mer enn 25 forskjellige dekorasjoner for papirflyet ditt. Hvis du viser deg å være en dyktig pilot, kan du stige i gradene fra nybegynner til kaptein.

 

Last ned Jets - Papercraft Air-O-Batics

Last ned Jets - Papercraft Air-O-Batics for iOS eller Android 

Støtt Aviation Empire Platinum og Jets

Aviation Empire Platinum og Jets er ikke lenger støttet. Dette betyr at KLM ikke lenger vil oppdatere spillene eller legge til nye funksjoner i dem. Appene vil fortsatt være tilgjengelige i App Store og på Google Play, for å sikre at spillere kan fortsette å laste ned appene.