Flyvninger til nye KLM-reisemål!

Oppdag flere flyvninger til spennende nye reisemål, som kan bestilles nå!

På denne siden:

 

Bangalore

Bangaluru
Besøk Bangalore, Indias «Hageby»

Fra og med 31. oktober 2019, vil KLM betjene tre flyvninger i uken mellom Amsterdam og Bangalore.

Bangalores vegetasjon, brede gater og mange parker har gitt byen kallenavnet «Hagebyen». Den mer enn 200 år gamle botaniske hagen Lal Bagh, med sine blomsterbed, lotusdammer og fontener er vel verdt et besøk. Her kan du finne den mest varierte samlingen av planter i verden. Et majestetisk glasshus basert på designet til Crystal Palace i London er Lal Baghs blikkfang.

Oppdag Bangalore
 

Liberia

Liberia
Besøk Costa Ricas «cowboy-by»: Liberia Guanacaste

Med oppstart 27. oktober 2019, vil KLM betjene fire ukentlige flyvninger mellom Amsterdam og Guanacaste. Vil du få det meste ut av en tur til Costa Rica? Du kan også fly til San Jose og avslutte rundturen i Liberia Guanacaste før returen.

I hjertet er småbyen Liberia, som har fått kallenavnet «den hvite byen» på grunn av sine mange pukkbygninger fra kolonitiden. De historiske bygningene dekket av buktende eføy, med hvite vegger og terrakottatak vil bare fortsette å imponere.

Du treffer kanskje på en cowboy også, ikke la det overraske deg for sabaneroene er noe av det som gjør regionen berømt. I Liberia eksisterer cowboykulturen fremdeles som en livsstil og du vil kunne oppleve den tidløse tradisjonen av rodeoer i Guanacaste.

Oppdag Liberia Guanacaste