Flyvninger til nye KLM-reisemål!

Oppdag flere flyvninger til spennende nye reisemål, som kan bestilles nå!

Ny avgang fra Vaxjø.

Porto
Fra 14. Mai lanserer KLM en ny daglig rute fra Vaxjø til Amsterdam. Ruten vil opereres av Cityhopper med en Embraer 175. Avgang fra Vaxjø kl. 14.05 med ankomst i Amsterdam kl. 15.50.

Sammen med avganger fra Linkøping, Gøteborg og Stockholm vil KLM tilby 15 daglige avganger fra Sverige til Amsterdam og til resten av verden. For passasjerer som bor sør i Sverige tilbyr også KLM seks daglige flyvninger mellom København og Amsterdam

Fortaleza

Porto

KLM vil lansere en ny forbindelse til Fortaleza i Brasil, fra 3. mai 2018.

Fortaleza en av Brasils største byer, og er hovedstad i delstaten Ceará, og er ett viktig industrielt og kommersielt senter i nordøstregionen av Brazil. Området rundt Fortaleza er populær blant turister som vil oppdage de så koselige små fiskelandsbyer, herlige strender og ett pulserende natteliv.

KLM vil fly til Fortaleza to ganger i uken, med avreise torsdager og lørdager. Avgangen fra Amsterdam Schiphol er kl. 12.50 (lokal tid) og vil ankomme Fortaleza kl. 17.20 (lokal tid). Returen fra Fortaleza er kl. 19.50 (lokal tid), og ankomme Amsterdam Schiphol kl. 10.00 (lokal tid) neste dag. Fra 2. juli 2018, øker vi med en ekstra avgang pr uke, denne vil ha avgang på mandager.


Bestill flyvningen din til Fortaleza nå

Mumbai

Porto

Fra 29. oktober 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Mumbai, India.

Mumbai er hovedstaden i den indiske staten Maharashtra, og den tettest befolkede byen i India. Mumbai ligger på vestkysten av India, og har en dyp, naturlig havn. Byen er Indias hovedstad for økonomi, handel og underholdning. Den er også en av verdens topp ti handelssentra, i forhold til global økonomisk flyt. Mumbais forretningsmuligheter, samt dens potensiale for å tilby en høyere levestandard, tiltrekker innflyttere fra hele India, noe som gjør byen til en smeltedigel av mange lokalsamfunn og kulturer.

KLM vil ha tre ukentlige flyvninger til Mumbai, med avgang på mandag, torsdag og søndag. Flyvningene vil ta av fra Amsterdam Schiphol klokken 13.00, og vil ankomme Mumbai klokken 01.55, lokal tid. Returflyvninger vil ta av fra Mumbai klokken 04.00, lokal tid, og ankomme Amsterdam Schiphol klokken 08.45, lokal tid.


Bestill flyvningen din til Mumbai nå

San José, Costa Rica

Porto

Fra 30. oktober 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til San José, Costa Rica San José er hovedstaden i Costa Rica. 

Byen ligger i Central Valley, i den vestlige provinsen i landet og er hjemmet til 350 000 innbyggere. Med grense til det Karibiske hav og Stillehavet, er Costa Rica et reisemål med en utrolig overflod av beskyttede nasjonalparker, fine sandstrender, aktive vulkaner og fjellandskap. I 2016 mottok Costa Rica nesten 3 millioner besøkende som var ivrige etter å oppleve natur og eventyr takket være landets fokus på økoturisme. Et vilt og solfylt paradis å oppdage midt i den europeiske vinteren. 

KLM kommer til å fly to ganger i uken til Costa Rica, på tirsdager og fredager. Flyvningen forlater Amsterdam Schiphol kl. 15.25 og ankommer San José kl. 20.05. Returflyvningen forlater San José kl. 22.05 og ankommer Amsterdam Schiphol neste dag kl. 15.10, lokal tid.


Bestill flyvningen din til San José nå

Mauritius

Porto

Fra 30. oktober 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Mauritius i samarbeid med Air Mauritius. 

Mauritius er en øy i det Indiske hav ca 2 000 kilometer fra sørøstkysten av det afrikanske kontinent. Øyen har et areal på ca 2 040 km2. Den tropiske øya har ca 1,2 millioner innbyggere. Hovedstaden og den største byen er Port Louis. Øyen har tropisk klima med klart varmt vann og utrolige strender. Mauritius har også fjell, frodige skoger, ville fosser og et unikt og godt konservert dyreliv. 

KLM betjener 3 flyvninger i uken på mandager, torsdager og lørdager fra Amsterdam kl. 17.20 (lokal tid) med ankomst på Mauritius neste dag kl. 07.35 (lokal tid) på KLMs nyeste fly, Boeing 787-9. 

I sommerhalvåret vil flyvningen betjenes av Air Mauritius 2 ganger i uken fra 26. mars 2018, på mandager og fredager. En tredje ukentlig flyvning vil legges til på onsdager i august og oktober.


Bestill flyvningen din til Mauritius nå

Cartagena

Porto

Fra 28. mars 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Cartagena, Colombia. 

Cartagena befinner seg på Colombias nordkyst og har ca 900 000 innbyggere. Byen ble grunnlagt 1. juni 1533 og er kalt opp etter en by i Spania. I løpet av kolonitiden var byen et politisk og økonomisk sentrum og spilte en viktig rolle i utvidelsen av det spanske riket. I dag er økonomien hovedsakelig basert på maritime-, petrokjemiske- og turistindustrier. I 1984, ble Cartagenas bymurer og fort fra kolonitiden ført opp på UNESCOs verdensarvliste. Cartagena er omringet av vakre karibiske strender og har et travelt natteliv. 

KLM betjener 3 ukentlige flyvninger med en Boeing 787-9. Flyvninger har avreise fra Amsterdam kl. 10.15 og ankommer Bogotá kl. 14.00, lokal tid. Kl. 15.40, lokal tid, fortsetter flyet til Cartagena, og ankommer kl. 17.10, lokal tid.


Bestill flyvningen din til Cartagena nå

Freetown og Monrovia

Porto

Fra 28. mars 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Freetown og Monrovia. 

Freetown er hovedstaden i Sierra Leone i Vest-Afrika. Byen har en havn ut mot Atlanterhavet som er en viktig kilde til landets økonomiske utvikling. Fiskepakking, ris, diamantpolering, sigarettproduksjon og oljeraffinering er alle viktige industrier her. I tillegg til dette har Freetown en unik og rik historie, og mange interessante steder å se. Monrovia er hovedstaden i Liberia og også landets største by. Den er stedet for den viktigste havnen og er landets administrative, finansielle og kommersielle sentrum. 

KLM betjener flyvningene til Freetown og Monrovia med Airbus 330-200 med avreise på onsdager, fredager og søndager kl. 14.35 fra Amsterdam med ankomst i Freetown kl. 19.30, lokal tid. Etter et kort stopp vil flyet fortsette kl. 20.40 til Monrovia, og ankomme kl. 21.55, lokal tid.

Bestill flyvningen din til Freetown nå
Bestill flyvningen din til Monrovia nå

Minneapolis

Porto

Fra 27. mars 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Minneapolis, USA. 

Minneapolis er den største byen i den amerikanske delstaten Minnesota og har en befolkning på ca 400 000. Byen har et unikt nettverk av stier over bakken. Disse gangbro i glass forbinder bygningene i sentrum av Minneapolis og lar deg gå gjennom byen i ly av vinterkulden eller sommervarmen. Byen er kjent for Minneapolis Sound. Denne pop-musikktrenden, som Prince var pionér for, skapte furore på 1980-tallet. Byen kan også skryte av flere nattklubber, moderne kunst, mange teatre - du finner kun flere i New York. Når det gjelder forretninger er Minneapolis sentrum for medisinindustri og finansinstitusjoner. 

KLM betjener 3 flyvninger i uken fra Amsterdam til Minneapolis, på mandager, onsdager og lørdager, med avreise fra Amsterdam kl. 09.35 CET og med ankomst i Minneapolis-St. Paul kl. 11.20 (lokal tid). Flyvningene betjenes med en Airbus 330-200.


Bestill flyvningen din til Minneapolis nå

Malaga

Porto

Fra 1. april 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Malaga, Spania. 

Malaga ligger på Solkysten og kan skryte av et relativt mildt klima og er derfor et populært reisemål for turister fra nordeuropeere. I tillegg til dette er Malaga en viktig middelhavshavn for cruiseskip og handel. 

Fra 1. april 2017 betjener KLM en ukentlig flyvning fra Amsterdam til Malaga med en Boeing 737. Dette vil øke til daglige flyvninger fra 8. juli 2017.

Malaga blir KLMs sjette spanske reisemål med direkteflyvninger fra Amsterdam. De andre fem er Bilbao, Madrid, Barcelona, Valencia og Alicante.


Bestill flyvningen din til Malaga nå

Gdansk

Porto

Fra 15. mai 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Gdansk, Polen. 

Gdansk, Polens største havn, ligger på kanten av Østersjøen og gir grunnlag for stor industriell aktivitet. Turismen har også utviklet seg i de seneste år og utfluktsstedet Sopot med sine 6 km lange sandstrender ligger vest for Gdansk. 

KLM betjener daglige flyvninger i ukedagene fra Amsterdam til Gdansk med en Embraer 190. 

Etter Warsawa og Krakow, blir Gdansk KLMs tredje reisemål i Polen med direkteflyvninger fra Amsterdam.


Bestill flyvningen din til Gdansk nå

Graz

Porto

Fra 15. mai 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Graz, Østerrike. 

Graz, Østerrikes nest største by, er kjent for sitt historiske sentrum - Sentral Europas største middelalderbysentrum. Det ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1999. Graz er en viktig industriell by, og fungerer som et forretningssentrum for regionen og huser fire universiteter. Graz befinner seg 200 kilometer sørvest for Wien på grensen til Slovenia. 

KLM betjener daglige flyvninger i ukedagene fra Amsterdam til Graz med en Embraer 175E. 

Etter Wien, blir Graz KLMs andre østerrikske reisemål med direkteflyvninger fra Amsterdam.


Bestill flyvningen din til Graz nå

Porto

Porto

Fra 15. mai 2017 lanserer KLM en ny forbindelse til Porto, Portugal. 

Med en beliggenhet på Atlanterhavskysten ved Douro-elvens utløp i Nord-Portugal, kan Porto skryte av fire steder på UNESCOs verdensarvliste. Det er et av Europas mest populære turistreisemål. Etter Lisboa, vil KLM betjene daglige flyvninger fra Amsterdam til Porto, Portugal med en Boeing 737. 

Porto blir KLMs andre reisemål i Portugal med direkteflyvninger fra Amsterdam.


Bestill flyvningen din til Porto nå

Split

Porto

Fra 22. april 2017 lanserer KLM en ny sesongforbindelse til Split, Kroatia. 

Havnen i Split ligger på en liten halvøy som stikker ut i den Adriatersjøen. Split er den viktigste byen i sør-Kroatia. Byens økonomi baserer seg mest på turisme, i tillegg til fiske, vinproduksjon og kjemikalier. De fleste dalmatiske øyene ved sørkysten kan kun nåes via havnen i Split. 

KLM betjener sesongflyvninger fra 22. april - 28. oktober 2017 fra Amsterdam til Split med en Embraer 190.


Bestill flyvningen din til Split nå

Catania

Porto

Fra 22. april 2017 lanserer KLM en ny sesongforbindelse fra Amsterdam til Catania, Sicilia. 

Catania, den nest største byen på Sicilia ligger på østkysten av øya. Byen ligger ved foten av Etna, en aktiv vulkan som ligger ca 30 kilometer mot nord. Catanias bysentrum i barokkstil ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2002. Byen kan også skryte av en kommersiell havn. Catania er hjem til de fleste av øyas teatre.


Bestill flyvningen din til Catania nå

Cagliari

Porto

Fra 15. mai 2017 lanserer KLM en ny sesongforbindelse fra Amsterdam til Cagliari, Sardinia. 

Cagliari er hovedstad på øya Sardinia, en autonom region i Italia. Den eldste delen av byen ligger oppe på høyden av den historiske bydelen Castello (bokstavelig talt «slott»), og kan skryte av fantastisk utsikt for Cagliari-golfen. De fleste av bymurene er fortsatt intakt, inkludert de to kalksteintårnene fra 1000-tallet. Andre obligatoriske attraksjoner er katedralen Santa Maria, San Saturnino-basilikaen og amfiteateret fra romersk tid. 

KLM betjener sesongflyvninger fra 15. mai - 28. oktober 2017 fra Amsterdam til Cagliari med en Embraer 190.


Bestill flyvningen din til Cagliari nå