Flyvninger til nye KLM-reisemål!

Oppdag flere flyvninger til spennende nye reisemål, som kan bestilles nå!
 

Napoli

Naples

Fra 21. april 2019, vil KLM begynne å betjene flyvninger mellom Amsterdam Lufthavn Schiphol og Napoli.

Beriket med vulkansk jord, Middelhavet og de omkringliggende øyene i horisonten; Nyt Napolis panoramiske kystlinje, fantastiske kunst og arkitektur. Utforsk de talløse generasjonene av Napolis kulinariske eleganse, ta deg tid til å nyte en ekte napolitansk pizza på dens fødested.

Den første ukentlige flyvningen vil ha avreise våren 2019. KLM vil betjene daglige flyvninger i juli og august med et Boeing 737-700/800, og en tjeneste kun i helgene vil fly resten av sesongen.


Bestill flyvningen din til Napoli nå
 

Wroclaw

Wroclaw

Fra 6. juni 2019, vil KLM begynne å betjene flyvninger mellom Amsterdam Lufthavn Schiphol og Wroclaw.

Beliggende ved Oder-elva i Vest-Polen, byen er kjent for sitt gotiske rådhus og elegante bygårder som omkranser den berømte markedsplassen, Rynek. Selv om den historiske arkitekturen foreslår noe annet, er Wroclaw en moderne og levende kulturell storby med et livlig natteliv og et stort studentsamfunn. Fordyp deg i byens rike historie, satt pris på av både innbyggere og besøkende.

KLM vil betjene Wroclaw daglig med en Embraer 175. Flyvningene vil ha avgang fra Amsterdam kl. 11.50, og ankomme Wroclaw kl. 13.35. Returflyvninger vil dra fra Wroclaw kl. 14.05 og ankomme Amsterdam kl. 15.55.


Bestill flyvningen din til Wroclaw nå
 

Las Vegas

Orlando

Fra 6. juni til 26. oktober 2019 vil KLM starte en flyvning mellom Amsterdam Schiphol og Las Vegas. 

Lokalisert i ørkenen i staten Nevada er Las Vegas kjent for sitt yrende natteliv, sentrert rundt døgnåpne kasinoer og endeløs underholdning. Omringet av majestetiske hoteller og imponerende skyskrapere er Las Vegas Boulevard minutter unna premium kjøpesentre og prisvinnende restauranter. Nyt skjønnheten vekk fra den travle stripen og besøk Hoover Dam og den beryktede Grand Canyon. 

KLM vil fly ukentlig på torsdager og søndager med et Boeing 787-9 Dreamliner. Fra 2. juli 2019 vil det legges til en ukentlig flyvning på tirsdager. Ruten vil fly fra Amsterdam kl. 12.30 og ankommer Las Vegas kl. 14.15. Returflyvningen vil fly fra Las Vegas kl. 16.05 og ankomme Amsterdam kl. 11.05.


Bestill flyvningen din til Las Vegas nå
 

Boston

Orlando

Fra 31. mars 2019 vil KLM starte en flyvning mellom Amsterdam Airport Schiphol og Boston. 

Boston ligger 300 kilometer nord for New York, og er den største byen i staten Massachusetts. Kjent som hjemmet til Harvard University, er Boston en av de eldste og rikeste byene i USA. Byens Museum of Fine Arts åpnet i 1876 og huser ikke mindre enn 450 000 kunstverk, noe som gjør dette til verdens mest omfattende museum. 

KLM vil fly på onsdager, fredager og søndager med en Airbus A330-300. Fra 1. juli 2019 vil en fjerde ukentlig flyvning bli lagt til på mandager. Ruten vil fly fra Amsterdam kl. 17.00 og ankommer Boston kl. 18.30. Returflyvningen vil fly fra Boston kl. 22.00, og ankomme Amsterdam kl. 10.35 +1.


Bestill flyvningen din til Boston nå