Spennende destinasjoner på KLM.no

Oppdag flere spennende reisemål, som kan bestilles nå!

Salt Lake City

Salt Lake City
På jakt etter en by omgitt av natur? Byen var vertskap for de olympiske vinterlekene i 2002, noe det fortsatt finnes spor etter rundt om i byen. Kjør bobsleigh i Olympiaparken eller iaktta atletene som om sommeren kaster seg ut fra hoppkanten og lander elegant i bassenget. Absolutt imponerende!
Salt Lake City er hovedstaden og den folkerikeste byen i delstaten Utah. Byen ble grunnlagt i 1847 av mormonerne og storbyområdet har i dag en befolkning på 1,2 millioner. Salt Lake City har utviklet en sterk turistnæring basert på utendørs rekreasjon, og byen er porten til mange imponerende nasjonalparker. Salt Lake City er også senteret for industriell bankvirksomhet i USA.

Fra 5. mai 2016 blir det flyvninger til Salt Lake City to ganger i uken, på torsdager og lørdager. Fra og med 4. juli økes antall ukentlige avganger til tre, inkludert mandag.

Finn billetter

Genoa

Genoa
Genova er regionhovedstaden i Liguria og den sjette største byen i Italia. Genova har fått tilnavnet la Superba («den stolte») takket være byens ærerike fortid og imponerende landemerker. Deler av gamlebyen i Genova ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2006. Byens rike kulturelle historie særlig innenfor kunst, musikk og gastronomi, gjorde at den i 2004 ble utpekt til europeisk kulturhovedstad. Den er fødestedet til Christopher Columbus og Niccolo Paganini. Genova er et av landets økonomiske hovedsentre. Den historiske kyststasjonen Ponte dei Mille er i dag en teknologisk avansert cruiseterminal, med fasiliteter designet med utgangspunkt i verdens mest moderne lufthavner, for å sikre rask ombord- og ilandstigning fra de nyeste skipene som har plass til tusenvis av passasjerer.

Genova vil bli det 7. reisemålet i Italia som betjenes direkte av KLM fra Amsterdam.
Flyvninger til Genova starter 22. april 2016.

Finn billetter

Southampton

Southampton
Southampton er den største byen i grevskapet Hampshire på sørkysten av England, og ligger 121 km sørvest for London og 31 km nordvest for Portsmouth. Southampton er kjent for sin forbindelse til RMS Titanic, Spitfire og i den senere tid som hjemmehavn for mange av de største cruiseskipene i verden. Southampton har et stort shoppingsenter kalt West Quay, som da det åpnet var det største kjøpesenterkomplekset i et bysenter i Europa.

Flyvninger til Southampton starter 16. mai 2016.

Finn billetter

Inverness

Inverness
Inverness, som betyr «munningen av elven Ness», er en by i det skotske høylandet. Den er inngangen til det skotske høylandet, som er velkjent for sine naturskjønne landskap (Loch Ness og øya Skye). Inverness-området er identifisert som det området i Skottland som har sterkest økonomi. Det er hjemmet til Skottlands største selskap innen livsvitenskap så vel som store merkevarer inne matvare- og drikkevareindustrien, deriblant mange verdenskjente whiskydestillerier.

Southampton og Inverness vil bli det 15. og 16. reisemålet i Storbritannia som betjenes direkte av KLM.
Flyvninger til Inverness starter 17. mai 2016.

Finn billetter

Valencia

Valencia
Valencia er hovedstaden i regionen Valencia og den tredje største byen i Spania etter Madrid og Barcelona. Byen ligger ved breddene av Turia, på østkysten av Den iberiske halvøy, ved Valenciabukten i Middelhavet. Dens historiske sentrum på rundt 169 hektar er et av de største i Spania, og denne arven av antikke monumenter, severdigheter og kulturelle attraksjoner gjør Valencia til en av landets mest populære turistattraksjoner. Havnen i Valencia er den femte travleste containerhavnen i Europa og den travleste containerhavnen ved Middelhavet.

Valencia vil bli det fjerde reisemålet i Spania som betjenes direkte av KLM fra Amsterdam.
Valencia starter opp 23. april, kun på lørdager og søndager. Daglig fra 16. mai.

Finn billetter

Dresden

Dresden
Dresden er hovedstaden i den tyske delstaten Sachsen. Den ligger ved elven Elben, nær grensen til Tsjekkia. Dresden har en lang historie som hovedstad og kongelig residens for kurfyrster og konger av Sachsen, som gjennom århundrer sørget for at byen fyltes med kultur og kunstnerisk storslagenhet. Byen var kjent som «Smykkeskrinet», på grunn av det barokke og rokokko bysentrumet. Både før og etter den tyske gjenforeningen i 1990 har Dresden vært et kulturelt, akademisk, politisk og økonomisk senter i Tyskland og Europa.

Dresden vil bli det tiende reisemålet i Tyskland som betjenes direkte av KLM fra Amsterdam.
Dresden starter 16. mai.

Finn billetter