Prisstruktur

På hver av våre reiseklasser tilbyr vi ulike billettyper eller bestillingsklasser, for reiser innenfor Europa og for interkontinentale flyvninger.

Våre priser

Vi har delt opp prisene våre i ulike bestillingsklasser, hver med sine egne betingelser. Disse bestillingsklassene er angitt med bokstaver som f.eks. ‘R’ eller ‘Z’.

Betingelser kan variere avhengig av flyvning og transportør. Du vil se betingelsene som gjelder for din flyvning i løpet av trinnene for bestilling på Internett. Du må godta disse betingelsene for å fullføre bestillingen.

Hvis du ikke gjennomfører alle flyvningene eller alle delene av denne reisen, eller du ikke gjør det i den spesifiserte rekkefølgen, kan du bli belastet for ekstrakostnader.

Reiser innenfor Europa

Betingelser kan variere avhengig av flyvning. Vennligst sjekk betingelsene for din reise i e-postbekreftelsen av din reservasjon.

BestillingsklasseMinimum
varighet på opphold
påkrevd
Endring
mulig
Kansellering
mulig
Oppgradering
med Bonuspoeng
mulig
Bonuspoeng
opptjent
Business Class
Fully Flexible:
J, C, D, I, Z
NeiJaJaNei250 %

For Economy Class-reise i Europa tilbyr vi tre billettalternativer for å fylle dine behov.

Les alt om billettalternativene våre for europeiske flyvninger

Les alt om Flying Blue-opptjeningssystemet ditt med våre europeiske billettpriser 

Interkontinentale reiser

For interkontinentale reiser, tilbyr vi deg den lavest mulige billettpris på Economy- og Business Class. Hvis du ønsker å bestille en mer fleksibel billett, kontakt KLMs kundekontaktsenter. Vennligst merk at billettbetingelser kan variere avhengig av flyvning. Du kan sjekke betingelsene for reisen din ved bestilling, i e-postbekreftelsen eller under Min Reise.


Reiser du mellom Europa og USA eller Canada? For Economy Class-reise tilbyr vi tre billettalternativer for å fylle dine personlige behov. Les alt om billettalternativene våre for å reise mellom Europa og USA eller Canada.


Planlegger du en reise på Economy Class mellom Europa og Karibien, Sentral- eller Sør-Amerika? Da kan du også velge mellom tre billettalternativer. Les alt om billettalternativene våre for å reise mellom Europa og Karibien, Sentral- eller Sør-Amerika.