Prisstruktur

På hver av våre reiseklasser tilbyr vi ulike billettyper eller bestillingsklasser, for reiser innenfor Europa og for interkontinentale flyvninger.

Våre priser

Vi har delt opp prisene våre i ulike bestillingsklasser, hver med sine egne betingelser. Disse bestillingsklassene er angitt med bokstaver som f.eks. ‘R’ eller ‘Z’.

Betingelser kan variere avhengig av flyvning og transportør. Du vil se betingelsene som gjelder for din flyvning i løpet av trinnene for bestilling på Internett. Du må godta disse betingelsene for å fullføre bestillingen.

Hvis du ikke gjennomfører alle flyvningene eller alle delene av denne reisen, eller du ikke gjør det i den spesifiserte rekkefølgen, kan du bli belastet for ekstrakostnader.

Reiser innenfor Europa

Betingelser kan variere avhengig av flyvning. Vennligst sjekk betingelsene for din reise i e-postbekreftelsen av din reservasjon.

BestillingsklasseMinimum
varighet på opphold
påkrevd
Endring
mulig
Kansellering
mulig
Oppgradering
med Bonuspoeng
mulig
Bonuspoeng
opptjent
Business Class
Fully Flexible:
J, C, D, I, Z
NeiJaJaNei250 %

For Economy Class-reise i Europa tilbyr vi tre billettalternativer for å fylle dine behov.

Les alt om billettalternativene våre for europeiske flyvninger

Les alt om Flying Blue-opptjeningen din med europeiske billettpriser 

Interkontinentale reiser

Vi tilbyr deg valg, så det er alltid en interkontinental billett som passer dine behov. I Business Class tilbyr vi Fully Flexible-, Flexible- og Business Class Restricted-priser. I Economy Class kan du velge mellom Fully Flexible, Flexible, Economy og Economy Restricted. Betingelser kan variere avhengig av flyvning. Vennligst sjekk betingelsene for din reise når du bestiller, i e-postbekreftelsen eller under Min Reise. Når du reiser med en interkontinental KLM-billett kan du med deg minst ett innsjekket kolli.